Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Bezoek Koopman Mode in Tilligte

bezoek koopman mode in tilligte

Koopman Mode in Tilligte is dè one-stop modezaak in Twente. Bij ons vind je alles wat je zoekt op het gebied van fashion voor dames, heren, kids en schoenen.

Het coronavirus raakt onze samenleving hard. We wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke en onzekere tijd. Ondanks alles blijven wij met zorg en veel liefde voor je klaar staan. We hebben in de winkel diverse maatregelen getroffen. Bij binnenkomst vragen we je om je handen te desinfecteren. Onze medewerkers dragen een mondkapje en we verzoeken jou ook om een mondkapje te dragen. Daarnaast vragen we je om 1,5 meter afstand te houden. 

We begrijpen het als mensen in deze periode minder naar de winkel komen. Toch willen wij je ook in deze tijd graag blijven bedienen met onze service, liefde en aandacht. Heb je binnenkort een speciale gelegenheid of winkel je liever buiten de openingstijden? Dan kun je gebruik maken van onze personal shoppers. Hiervoor kun je contact met ons opnemen om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met je mee.

Wij hechten veel waarde aan klantenbinding met als uitgangspunten; kwaliteit, persoonlijke service en eerlijk advies. Dát is waar wij voor staan en dát is onze kracht! Je voelt je thuis bij ons en gaat met een goed gevoel naar huis met een outfit die écht bij je past.

Wil je graag op de hoogte blijven van ons actuele aanbod volg dan onze social media kanalen op Facebook en Instagram. Of schrijf je in voor de wekelijkse online nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, fashion news en stylinginspiratie.

 
En zie je iets leuks dat bij jou past? Kom gezellig langs in onze winkel waar onze stylisten en verkoopmedewerkers deskundig advies geven over kleur, combinaties, pasvorm en stijl. Wil je het liever direct thuis ontvangen, bel ons even (tel. 0541 - 222 222), dan sturen we het graag naar je op.

Beleef het modehuis van Twente!

Namens het team van Koopman Mode: Tot ziens in Tilligte!

Marie Jose Fransen
Directeur Koopman Mode