Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Blog

Get festive with Koopman Mode
Door Koopman Mode - 16 mei 2021 -
Met een beetje geluk mag het binnenkort weer, een feestje geven! Wat hebben we er allemaal zin in! Dit doen we natuurlijk wel in stijl en daar zijn we bij Koopman Mode de beste in. We hebben een speciale feestafdeling, hier vind je de mooiste jurken, jumpsuits en accessoires om in te stralen.
Lees meer
Jewellery always fits / Onderhoudstips!
Door Koopman Mode - 15 mei 2021 -
Nieuwe sieraden, dat vraagt om zuinig heden! Maar hoe voorzichtig je er soms ook mee bent, toch gaat die ene mooie armband stuk of verkleurd die mooie ring. Hoe kun je dit nou eigenlijk voorkomen? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.
Lees meer
De favorieten van Marita!
Door Koopman Mode - 08 april 2021 -
Nieuwsgierig naar Marita? Lees dan nu ons blog en bekijk Marita's favorieten van dit moment >
Lees meer
De favorieten van Gerrit!
Door Koopman Mode - 11 maart 2021 -
Nieuwsgierig naar Gerrit? Lees dan nu ons blog en bekijk Gerrit's favorieten van dit moment >
Lees meer
De favorieten van Marleen!
Door Koopman Mode - 15 februari 2021 -
Nieuwsgierig naar Marleen? Lees dan nu ons blog en bekijk Marleen's favorieten van dit moment >
Lees meer
Mondkapjes plicht // TIPS
Door Koopman Mode - 02 december 2020 -
We kunnen er niet meer omheen, het mondkapje. Sinds 1 december is het dragen van een mondkapje in onder andere winkels, musea en theaters verplicht. Maar hoe draag je hem nou eigenlijk het best en hoe vaak moet je hem wassen? Om u een eindje op weg te helpen hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet!
Lees meer
Kids musthaves // Accessoires
Door Koopman Mode - 26 november 2020 -
Accessoires maken jouw outfit zoveel leuker, die ene scrunchie maakt jouw outfit net af! Bij Koopman Mode hebben wij niet alleen accessoires voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Om je een beetje een idee te geven zetten wij ze even voor je op een rijtje. Lees dus snel verder voor de leukste kidsaccessoires!
Lees meer
Life is short, buy the shoes!
Door Koopman Mode - 26 november 2020 -
De bladeren liggen weer op de grond, het wordt steeds eerder donker en de winterkleding is uit de kast gehaald. Het najaar is in volle gang en dat betekent nieuwe trends! Om je outfit helemaal af te maken zijn schoenen natuurlijk onmisbaar. Maar wat zijn nou precies de trends voor dit seizoen? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.
Lees meer
Oh kom er eens kijken! // Cadeautips
Door Koopman Mode - 24 november 2020 -
De decembermaand komt er weer aan en dat betekent natuurlijk feest! De Sint is inmiddels weer in het land, de schoen wordt gezet en verlanglijstjes worden opgesteld. Maar wat wil je nou eigenlijk hebben? Een goed cadeau uitzoeken kan best lastig zijn, daarom hebben wij de leukste Sinterklaascadeaus voor jou op een rijtje gezet.
Lees meer
Kleding onderhoud || Tips!
Door Koopman Mode - 07 oktober 2020 -
Nieuwe kleding verdient het om mooi te blijven. Geniet van kleding en draag het met plezier! Komt er een vlekje in? Kan gebeuren! Wij helpen met enkele wastips!
Lees meer
Ontdek de nieuwe collectie!
Door Koopman Mode - 27 augustus 2020 -
Spannend! De nieuwste fashionitems van onze prachtige collectie zijn al volop in onze winkel te bewonderen! Met de fashiontrends van nu kun je weer heerlijk jezelf zijn met mooie warme kleuren, fijne stoffen en bijpassende accessoires. Kom veilig shoppen in onze 3.200 m2 grote winkel en ontdek de nieuwste modetrends!
Lees meer
NIEUW BINNEN || Tommy Hilfiger & Fred Perry (nieuw merk)!
Door Koopman Mode - 06 augustus 2020 -
Eigenlijk willen we nog niet denken aan de najaarscollectie, maar de nieuwe collectie komt langzamerhand alweer binnen. Mooie prints en kleuren vind je in de collectie terug en veel kledingstukken hiervan zijn nu al te dragen.
Lees meer