• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Blog

Voor welke fit ga jij? Voor welke fit ga jij?
Door Koopman Mode - 02 maart 2023
Op onze herenafdeling vind je heel veel jeans, in verschillende modellen en kleuren. Het belangrijkste is natuurlijk om een broek te dragen waar jij je goed in voelt. Een broek die past bij jouw figuur. Ben jij benieuwd welke broeken helemaal in zijn nu? Lees dan snel verder!
Lees meer
We zijn groen bezig bij Koopman Mode! We zijn groen bezig bij Koopman Mode!
Door Koopman Mode - 16 februari 2023
Bij Koopman Mode hechten we veel waarde aan duurzaam ondernemen. In januari 2023 hebben we dan ook de stap gezet om zonnepanelen te plaatsen op het dak van onze winkel. Een hele investering maar voor ons een bewuste stap vooruit.
Lees meer
Met deze tips organiseer jij hét perfecte kinderfeestje! Met deze tips organiseer jij hét perfecte kinderfeestje!
Door Koopman Mode - 12 januari 2023
Er komt best veel kijken bij het organiseren van een kinderfeestje. In onze nieuwste blog lees je onze tips voor het organiseren van hét perfecte kinderfeestje!
Lees meer
Zet je schoentje dit jaar bij Koopman Mode! Zet je schoentje dit jaar bij Koopman Mode!
Door Koopman Mode - 15 november 2022
Joehoee... we kunnen weer opgelucht adem halen want Sinterklaas en zijn pieten zijn weer veilig aangekomen in Nederland! De knip-en knutselpieten zijn ook meegekomen en hebben de leukste sinterklaasschoentjes ontworpen. Download hem hieronder en zet je schoen vervolgens tot 27 november bij ons in de winkel! Dan heeft piet nog genoeg tijd om langs te komen.
Lees meer
Deze items wil je in je kast hebben! Deze items wil je in je kast hebben!
Door Koopman Mode - 20 oktober 2022
Sta jij ook regelmatig voor een (overvolle) kledingkast en weet jij niet wat je aan moet trekken? Je kledingkast hoeft niet uit te puilen om er altijd stijlvol uit te zien. Met deze 7 essentiële items kun je eindeloos combineren en heel veel verschillende looks creëren. Welke items ontbreken er nog in jouw garderobe?
Lees meer
5 dingen die je kunt doen als het 30 graden is 5 dingen die je kunt doen als het 30 graden is
Door Koopman Mode - 11 augustus 2022
Het wordt deze week flink warm. Wat kun je dan het beste doen? Wij geven je 5 tips!
Lees meer
In de buurt In de buurt
Door Koopman Mode - 16 juni 2022
Heb jij een tripje naar Twente op de planning staan en ben jij benieuwd wat de leukste plekken zijn om te ontdekken? Wij zijn trots op onze streek en we delen graag een aantal van onze favorieten.
Lees meer
De leukste dingen om te doen tijdens Vaderdag De leukste dingen om te doen tijdens Vaderdag
Door Koopman Mode - 15 juni 2022
Met deze tips ga je je vader sowieso blij maken!
Lees meer
Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen
Door Koopman Mode - 18 mei 2022
Ben jij benieuwd welke vragen er het meest gesteld worden aan ons? En wil jij het antwoord weten op die vragen? Lees dan snel verder! En heb jij nog een vraag die wij niet hebben beantwoord? Laat het ons dan weten.
Lees meer
Trendalert: color blocking Trendalert: color blocking
Door Koopman Mode - 05 april 2022
Het jaar 2022 is al een aantal maanden bezig en dat betekent ook dat er weer nieuwe fashion trends zijn ontstaan. Waar wij een aantal maanden geleden nog netjes de kleuren in onze outfits op elkaar afstemden, lijkt in 2022 een eind aan te komen. Want zo luidt een nieuw fenomeen op het gebied van mode: color blocking.
Lees meer
The Season Of Giving The Season Of Giving
Door Koopman Mode - 23 november 2021
De gezelligste maand van het jaar komt eraan en die staat ook wel bekend als ‘The Season Of Giving’. Wil jij jezelf of iemand anders verrassen met een kleinigheidje dit jaar? Dan kun je ook terecht bij Koopman Mode. Naast de mooiste merken en kledingcollecties hebben we namelijk ook veel merken en producten, die geschikt zijn om cadeau te geven. Benieuwd? Lees dan snel verder of kom een keertje langs in de winkel.
Lees meer
How to style: Loafers How to style: Loafers
Door Koopman Mode - 30 september 2021
Dé trend op dit moment op het gebied van schoenen zijn loafers. Deze veelzijdige, comfortabele schoenen zijn er in zoveel verschillende stijlen dat er voor iedereen een perfect paar bij zit. Ben jij op zoek naar loafers of ben jij in het bezit van een paar loafers maar weet jij niet zo goed hoe je ze moet stijlen? We got you!
Lees meer