• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Blog

Hoe je jouw kleding in topconditie houdt Hoe je jouw kleding in topconditie houdt
Door Koopman Mode - 17 oktober 2023
8 waardevolle tips voor kledingverzorging en onderhoud, om zo jouw kleding in uitstekende staat te houden en je er langer plezier van kan houden.
Lees meer
8 tips om de herfstmode-struggle tegen te gaan 8 tips om de herfstmode-struggle tegen te gaan
Door Koopman Mode - 04 oktober 2023
De herfst is een prachtig seizoen vol met kleurrijke bladeren, gezellige avonden en pumpkin spice latte's. Maar het brengt ook een uitdaging met zich mee: het weer kan tijdens de herfstperiode behoorlijk onvoorspelbaar zijn. 's Ochtends kan het koud zijn, maar 's middags kan de zon schijnen en de temperatuur stijgen. Dit leidt tot de "Wat moet ik aantrekken?"-vraag. Maar maak je geen zorgen, wij zijn hier om je te helpen! Hier zijn 8 handige tips om de herfstmode-struggle te overwinnen en er altijd stijlvol uit te zien!
Lees meer
3 tips om zonnebrand uit je kleding te verwijderen 3 tips om zonnebrand uit je kleding te verwijderen
Door Koopman Mode - 22 juni 2023
We kunnen natuurlijk niet zonder zonnebrandcrème. Vooral bij hoge temperaturen is het belangrijk om te blijven smeren. Het nadeel? Het laat soms vervelende vlekken achter in je kleding. Met deze tips kun jij deze vlekken gemakkelijk verwijderen.
Lees meer
De beste zomer tips voor jouw outfit! De beste zomer tips voor jouw outfit!
Door Koopman Mode - 06 juni 2023
De zomer komt er weer aan en de zomerkleding moet ook weer aangevuld worden😉 Wij hebben daarom voor jou de beste zomer tips uitgezocht, zodat jij zorgeloos van jouw zomeroutfits kunt genieten!
Lees meer
Do's en don'ts bij een bruiloft op fashiongebied Do's en don'ts bij een bruiloft op fashiongebied
Door Koopman Mode - 23 mei 2023
Wedding season is weer begonnen! Schoot je alweer in de stress bij het zien van de uitnodiging? Geen probleem wij hebben wat do's en don'ts voor jullie opgeschreven waar handig is om aan te denken.
Lees meer
Mother's day gift Mother's day gift
Door Koopman Mode - 10 mei 2023
Moederdag komt er bijna aan! Maar geen idee wat je voor je moeder moet kopen? Geen zorgen, Wij hebben een paar cadeau ideeën voor je verzamelt zodat jij niet met lege handen aankomt. 
Lees meer
Kingsday ready? Kingsday ready?
Door Koopman Mode - 25 april 2023
Het is zover! Bijna weer Koningsdag, maar wat doe je aan? Wij hebben een paar leuke outfit ideeën voor jou zodat je geen fashion stress hebt. Ben je benieuwd? Lees snel mee!
Lees meer
Eerste hulp bij outfitstress Eerste hulp bij outfitstress
Door Koopman Mode - 18 april 2023
Herken jij dit ook? Je blijft iedere ochtend nét iets te lang in bed liggen waardoor je moet haasten om op tijd op je werk of op school te komen. Wij hebben een aantal tips voor je die jouw ochtend een stuk makkelijker maken! Lees je mee?
Lees meer
Voor welke fit ga jij? Voor welke fit ga jij?
Door Koopman Mode - 02 maart 2023
Op onze herenafdeling vind je heel veel jeans, in verschillende modellen en kleuren. Het belangrijkste is natuurlijk om een broek te dragen waar jij je goed in voelt. Een broek die past bij jouw figuur. Ben jij benieuwd welke broeken helemaal in zijn nu? Lees dan snel verder!
Lees meer
We zijn groen bezig bij Koopman Mode! We zijn groen bezig bij Koopman Mode!
Door Koopman Mode - 16 februari 2023
Bij Koopman Mode hechten we veel waarde aan duurzaam ondernemen. In januari 2023 hebben we dan ook de stap gezet om zonnepanelen te plaatsen op het dak van onze winkel. Een hele investering maar voor ons een bewuste stap vooruit.
Lees meer
Met deze tips organiseer jij hét perfecte kinderfeestje! Met deze tips organiseer jij hét perfecte kinderfeestje!
Door Koopman Mode - 12 januari 2023
Er komt best veel kijken bij het organiseren van een kinderfeestje. In onze nieuwste blog lees je onze tips voor het organiseren van hét perfecte kinderfeestje!
Lees meer