Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

3 manieren om de lovely leopard trend te dragen

Door Koopman Mode - 03 oktober 2018 -
De mooiste panterprintjes voor het najaar

Dit jaar kun je eigenlijk niet fout gaan met de panterprint, maar toch voelt het vaak alsof het met de panterprint trend twee kanten op kan gaan. Weet jij niet zo goed hoe je panterprint moet dragen en ben je bang dat je straks de plank misslaat? No worries. Hieronder 3 manieren hoe je de panterprint te dragen zonder een hotter than my daughter effect. Panter- of luipaardprint is classy, stijlvol en helemaal fashionable. Echt waar! Iedereen kan het hebben en wij hebben ook een passende luipaardprint voor jou. Isn't it lovely?

 
 
A touch of panther met Tramontana 

Het is speels, vrolijk en natuurlijk super trendy, maar vind je een outfit van top top teen in panter iets te veel van het goede? Dan is een touch of panter de oplossing. Kies voor een klassieke mantel met faux fur van Tramontana met een panterprint voering of deze zwarte basic tramontana sweater leopard met een panterprint kraagje. Leuk detail: De zwarte jas is reversible , dus de zwarte zijde is met faux-fur en een kant is met panterprint. Zo heb je twee trends samen in één jas!

Shop Tramontana
 
 
No rules Leopard met Expresso

Mag het voor jou allemaal lekker wild? Niks voorzichtig!  Expresso gaat dit najaar voor een mix en match met verschillende lagen en prints. Creëer een boho look door de warme tinten te dragen met een denim jeans, zoals met deze Expresso trui Hazel. Een luipaard print kan sowieso op allerlei verschillende manieren terug komen in je outfit. Kies bijvoorbeeld voor de Expresso top Hiska. Lekker speels en net wat anders. Kortom... er zijn geen regels. Wees lekker creatief en mix en match erop los. 

Shop Expresso
 
 
Blue Leopard met Fabienne Chapot 

Een blauwtje lopen is helemaal zo erg nog niet en al helemaal niet in combinatie met een luipaard print. Deze look is rustiger en een tikkie volwassener, maar nog steeds fun.  Doordat blauw een van de it kleuren van de herfst/winter 2018 is, kun je de plank sowieso niet mis slaan. Draag deze Doutzen blouse van Fabienne Chapot in combinatie met een mooie rok, jeans of broek. Kies voor een vrouwelijke en flatterend silhouet met de Fabienne Chapot Jurk Helena Leopard Smudge met met strikceintuur voor een ienimini taille. 

Shop Fabienne Chapot
 
Online winkelen bij Koopman Mode

Tramontana, Expresso en Fabienne Chapot zijn zowel in onze webshop als in onze winkel te verkrijgen. Heb je jouw lovely leopard outfit in de webshop gezien en wil je voor de zekerheid komen passen in de winkel? Neem van te voren altijd contact op met de winkel om teleurstellingen te voorkomen. De voorraad van de winkel en van de webshop kan namelijk verschillen en niet alle bovenstaande items hebben wij in onze winkel op voorraad. Met 3200 m2 hebben wij wel een nog veel groter aanbod met nog veel animal prints en de mooiste fashion voor het hele gezin met een heren, dames, kinder en feestafdeling! 

Test knop