Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

4 x outfit inspiraties van Expresso voor het voorjaar

Door Koopman Mode - 04 april 2019 -
De voorjaarscollectie van Expresso

Ben jij al klaar voor de lente? Dit seizoen komt Expresso met een vrolijke mix aan stijlen. De voorjaarscollectie bestaat uit vier verschillende delen. Ze beginnen met een bold pink statement, om vervolgens over te gaan naar een relaxte city look met jungle invloeden. Via een western Santa Fe-stijltje sluiten ze af met zonnige Palm Spring-looks.

Shop de collectie van Expresso
 

Bright, bold and beautiful

Begin het seizoen met een statement in gedurfd roze! Met roze heb je niet meer nodig dan een clean suit voor een verassende look. Kies voor casual en easy-to-wear items, in bright pink val je altijd op! De kleur roze ga je dit seizoen veel terug zien gecombineerd met de kleuren geel en rood.


 
 


Jungle Spirit

Na een knallend begin is het tijd om de invloeden uit moedernatuur op je in te laten werken. De kleuren van moedernatuur horen bij dé voorjaarskleuren van 2019. Expresso heeft hier met de collectie op ingespeeld door te kiezen voor natuurlijke motieven, verschillende materialen en grappige dessins. 

Santa Fe

Van de jungle reizen we door naar de prachtige en zwoele landen als Mexico. Bij deze collectie draait het om invloeden uit verschillende hoeken van de wereld, de bijzondere decoraties en de prachtige afwerkingen. Zo zie je de Aztec-patronen terugkomen, de handgemaakt borduursels en de beigekleuren voor het woestijngevoel.   


Palm Springs

Wanneer je aan Palm Springs (Californië) denkt, krijg je gelijk een levendig en vrolijk beeld in je hoofd. De stijl is overgewaaid met typische kleuren, die je vindt langs de Amerikaanse kustlijn. Met grafische, zonnige en speelse prints kom je sterk over, maar de pasteltinten en het relaxte strandgevoel houden het zacht en vrouwelijk.


 


Shoppen bij Koopman Mode

Benieuwd hoe de prachtige kleding van Expresso bij jou staat? Bekijk nu de kleding op de webshop of shop in onze winkel in Tilligte. De voorraad van de winkel en van de webshop kunnen van elkaar verschillen, je kunt altijd contact opnemen met de klantenservice om te zorgen dat jou gewilde artikelen in de winkel liggen.

Contact