Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

4 x outfit inspiraties van Tramontana voor het najaar

Door Koopman Mode - 12 oktober 2019 -
Retro Revival
Met deze collectie gaat Tramontana terug naar het gevoel van de seventies. Hierbij kun je denken aan een ruitprint, flared broeken, coltruien, en warme retro kleuren als bruin, okergeel en royal blue. Niet alleen het kleurenpalet is warm, maar dat zijn de zachte en comfortabele stoffen uit de collectie ook zeker. De shift naar het najaar is gemakkelijk door het gebruik van laagjes en met de zachte items uit deze collectie moet dat goed komen! De looks zijn tijdloos, casual en sportief waardoor ze draagbaar zijn voor elke gelegenheid.
 

 


Velvet Elegance
De naam van deze collectie zegt het al, Velvet Elegance. De zachte truien en vesten van Tramontana hebben een zachte chenille upgrade gekregen en is uitgevoerd met glimmend lurex, zodat jij eindeloos kan blijven shinen. Door dit te combineren met aardse kleuren, taupe en off-white, ontstaat er bij elke look een vrouwelijke en casual mix die typerend is voor het merk Tramontana. Om het elegant te houden zie je veel details als kant, mesh en fluweel voorbij komen in de collectie. 


Bohemian Flair
Bent u opzoek naar iets nonchalants maar toch fashionable? Deze collectie biedt dat door een bohemain touch. Dit is terug te zien in zwierige jurken met paisley patchwork prints, suedine items en heerlijke truien. De prachtige patronen en details op de kleding zorgen er wederom voor dat alles met elkaar te combineren is.


 


Modern Floral
Kunt u de zomer nog steeds niet loslaten? Dan komt Tramontana u met deze collectie tegemoet. Lange jurken, bloemenpatronen en de hoofdkleur fuchsia zorgen ervoor dat u het zomergevoel blijft vasthouden. Tramontana biedt daarmee de perfecte transitie kleding aan. Voor de koudere dagen kunt u bijvoorbeeld voor deze jurk met een lekker warm vest kiezen. 

Wilt u meer van deze collecties zien? Kom dan een keer langs bij Koopman Mode in Tilligte of neem kijkje op ons Facebook-en Instagramaccount.