• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

5 tips en tricks voor jouw all time favo winterjas!

Door Koopman Mode - 05 september 2023
 
 

Alle winterjassen stromen weer binnen! Maar welke past nou het beste bij jou? Soms is het zoeken naar een spelt in een hooiberg, al die verschillende soorten merken, kleuren, modellen en stoffen. Geen zorgen! Wij hebben een paar tips en tricks voor jou verzamelt, zodat jij weet welke winterjas het beste bij jou past.
Welke jas past bij jou?
Kies voor een jas die past in jou situatie, heb je alleen een jas nodig voor naar je werk of als je in de auto zit? Dan kun je een jas kiezen die niet zo goed tegen water kan en die er vooral heel mooi uitziet. Moet jij wel eens naar je school of naar je werk fietsen in de stromende regen? Dan kun je beter een jas met capuchon nemen en die waterproof is, zo blijf jij voor het meeste gedeelte droog. De jassen van Airforce zijn waterproof en afstoten, een hele geschikte jas dus!

De perfecte jas voor jouw lengte
Als je kleiner bent dan 1.65 cm kun je beter een jas nemen die eindigt boven je knieën, als je een jas neemt langer dan je knieën oog je al snel kleiner. Een jas die boven je knieën eindigt laat je langer lijken.

Bring up the color!
Kies een kleur die bij jou past. Neutrale kleuren zijn makkelijker te combineren met de rest van je outfit! Als je toch van opvallend houdt dan is een jas met een opvallende kleur of materiaal ook te gek! Kies ook vooral een kleur die bij jou past.
 
The perfect fit
Last van brede of juist smalle schouders? Ook daar hebben wij wat voor! Bij brede schouders kun je beter een jas zonder structuur kiezen, zo word niks uitvergroot. Als jij smalle schouders hebt kun je het tegenovergestelde doen, kies dan juist voor een jas met structuur! Die zal je heel mooi staan😉
 
 
Don't work to hard, think smart
Ga voor kwaliteit! Je kunt beter een goede winterjas kopen zodat je er wat langer mee kan doen. Je hebt natuurlijk ook geen zin om elke winter weer op zoek te zijn naar jou perfecte winterjas.


 
 Kom langs! En shop jou perfecte winterjas ook in Tilligte