Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

All I want for Christmas is...Partyjurkjes!

Door Koopman Mode - 28 november 2018 -
Deze jurkjes staan bij ons op het verlanglijstje voor de feestdagen

Voorzichtig knalt het al uit de speakers: Kerst klassiekers. Het seizoen van de glitter, metallics en de cadeautjes is aangebroken. Nu kun je zeggen: "Ach, ik blijf in een sweater op de bank hangen."  Maar waarom zou je? De feestdagen zijn het seizoen voor een full on glam look. Wij hebben nu de mooiste partyjurkjes binnen op onze trendafdeling en ze zijn precies op tijd voor de feestdagen. Dus ontketen jouw inner glamour girl en en maak ieder feestje onveilig. Let's #glowup

Bezoek onze winkel voor onderstaande partyjurkjes of bekijk nu de online selectie van dames partyjurkjes

Shop Partyjurken online
 
 
Extra Glitter? NIKKIE zegt Yes please!

Glitter maakt echt alles beter! Dat is precies wat deze feestjurkjes van NIKKIE voor jouw kledingkast doen. Upgrade jouw feestlook en kies voor de PHILA dress. Deze zilveren midijurk met met overslag is helemaal seventies glamour. De strikceintuur geeft je een supervrouwelijk silhouet. Wil je voor flirty en feestelijk gaan? Kies dan voor de Ruba Dress. Deze minijurk is Ruby pink met volant en glitter. Jij gaat zeker schitteren met deze jurkjes van NIKKIE. 

Deze jurkjes van NIKKIE zijn alleen verkrijgbaar in onze winkel. Bekijk onze online selectie nu in onze webshop. 

Shop NIKKIE online
 
 
LBD van JOSH V

Ergens in de wijde wereld bevindt zich een Little Black Dress met jouw naam erop. It's out there! Wat als wij zeggen dat wij deze zwarte partyjurkjes gevonden hebben en ook nog eens verkrijgbaar zijn Koopman Mode? Wij geloven namelijk dat deze zwarte jurkjes van JOSH V weleens op jouw lijf geschreven kunnen zijn. Maak je klaar voor een feestje, want jouw floss dance moves stijgen naar een nieuw niveau met de  JOSH V RIS jurk met fringes. Of ga voor de JOSH V MAARTJE dress. Dese bestseller is al landelijk uitverkocht, maar wij hebben de dress nog in huis! Deze zwarte blazerjurk met zwart kant is trendy en geschikt voor een party. We love us some lace. 

JOSH V is exclusief verkrijgbaar in onze winkel. 

 
Shoppen voor de feestdagen bij Koopman Mode

Bovenstaande jurkjes zijn alleen verkrijgbaar in onze winkel. Wij hebben daarnaast nog veel meer feestjurkjes van merken als Expresso, Yaya. Expresso, Joseph Ribkof en Vera Mont.  Heb je een item in onze webshop gezien en wil je voor de zekerheid komen passen in de winkel? Neem van te voren altijd contact op met de winkel om teleurstellingen te voorkomen. De voorraad van de winkel en van de webshop kan namelijk verschillen en niet alle bovenstaande items hebben wij in onze winkel op voorraad. Met 3200 m2 hebben wij wel een nog veel groter aanbod met de mooiste fashion voor het hele gezin met een heren, dames, kinder en feestafdeling!

Contact