Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Back to school & work

Door Koopman Mode - 31 augustus 2019 -
Back to school & work

De vakantie zit er weer op… Het is weer tijd om vroeg op te staan, huiswerk te maken en om weer in het normale ritme te komen. De schoolspulletjes zijn weer gekocht en de werktassen komen weer uit de kast, maar alleen de perfecte outfit ontbreekt nog. Deze blog staat vol met inspiratie en tips.

Tips

1.       Favoriete outfit
Je eerste dag kan niet meer stuk in je favoriete outfit. Niet is fijner om iets aan te trekken waar jij je prettig en helemaal jezelf in voelt. Bij Koopman Mode helpen onze verkoopsters je graag om deze outfit te vinden!

2.       Hervind je normale ritme.
Met kinderen, maar ook voor jezelf, is het handig om in de vakantie alvast weer in je normale ritme te komen. Hierdoor gaan jij en je kinderen uitgerust naar het werk en school.

3.       Een goede voorbereiding is het halve werk
Ga na wat je allemaal nodig hebt voor je werk- of schoolweek. Denk aan je agenda, outfit, lunch, etui, banden oppompen en zet je wekker op tijd.

4.       Maak je niet druk en laat het gewoon lekker op je af komen!

 
 
 


Kids

De kinderen gaan weer naar school, of ze nu in een nieuwe klas komen, naar een andere school gaan of er niet zo veel verandert. Het blijft altijd weer spannend de eerste schooldag. Om te zorgen dat ze weer vrolijk en zelfverzekerd naar school gaan, kan een nieuwe outfit daar altijd bij helpen! Op de kidsafdeling in de kelder bij Koopman in Tilligte hebben we een gehele nieuwe collectie om de perfecte back to school outfit te scoren.

 
 Women

Of je alweer een tijdje aan het werk bent of ook volgende week weer moet beginnen, een nieuwe outfit voor het werk kan geen kwaad. Bij Koopman Mode hebben we een grote damesafdeling waar voor ieder wat wil tussen hangt. Van de merken Josh V, Yaya en Only tot Studio Anneloes, Tommy Hilfiger en Expresso. (merken noemen waar ook foto’s van komen, trend + dames)

 
 Men

De drukke werk periode komt er weer aan dat betekent tijd voor een nieuw pak, een blouse of een mooie pantalon! Bij Koopman Mode op de 1e verdieping helpen de verkopers je graag om de perfecte back to work outfit te scoren. Geen zin om naar de winkel te komen, maar heb je wel een nieuwe outfit nodig? Kijk dan op onze website en bestel hier jouw outfit!