• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Bent u binnenkort bruidsmoeder? Een uitgelezen gelegenheid waarop u moet schitteren!

Door Koopman Mode - 28 juli 2020 -
Zie er als bruidsmoeder tiptop uit op de grote dag van uw dochter of zoon! Koopman Mode heeft een grote collectie aan gelegenheidskleding. Daarnaast staan onze personal shoppers voor u klaar om samen met u een passende outfit te vinden.  

Zoekt u een outfit die aansluit bij de jurk van de bruid? Of wilt u liever feestelijke kleding die u na de bruiloft nog kunt dragen? Wat u ook zoekt, bij Koopman Mode vindt u het. Naast feestelijke kleding kunt u bij Koopman Mode ook terecht voor schoenen en bijpassende accessoires zoals een tas, stola of sieraden. Op de feestafdeling van Koopman Mode vindt u diverse jurkjes, pakken en jumpsuits. Hier vindt u merken zoals Vera Mont, Joseph Ribkoff, Hermann Lange en Ana Alcazar. Maak uw outfit compleet met pumps, een bijpassende tas of andere accessoires. 


Op de feestafdeling bij Koopman Mode vindt u niet alleen effen kleding, maar ook kleding met bijvoorbeeld een bloemenprint. De feestkleding zijn allemaal luxe afgewerkt. Wilt u graag hulp bij het vinden van een feestelijke outfit? Boek dan een personal shopper. De personal shopper staat op het afgesproken tijdstip voor u klaar en helpt u bij het vinden van een outfit. De medewerker is op de hoogte van de laatste trends. U kunt gebruik maken van een personal shopper van maandag tot en met donderdag. Wilt u hiervan gebruik maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0541-222 222.