• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Bent u binnenkort bruidsmoeder? Een uitgelezen gelegenheid waarop u moet schitteren!

Door Koopman Mode - 28 juli 2020
Zie er als bruidsmoeder tiptop uit op de grote dag van uw dochter of zoon! Koopman Mode heeft een grote collectie aan gelegenheidskleding. Daarnaast staan onze personal shoppers voor u klaar om samen met u een passende outfit te vinden.  

Zoekt u een outfit die aansluit bij de jurk van de bruid? Of wilt u liever feestelijke kleding die u na de bruiloft nog kunt dragen? Wat u ook zoekt, bij Koopman Mode vindt u het. Naast feestelijke kleding kunt u bij Koopman Mode ook terecht voor schoenen en bijpassende accessoires zoals een tas, stola of sieraden. Op de feestafdeling van Koopman Mode vindt u diverse jurkjes, pakken en jumpsuits. Hier vindt u merken zoals Vera Mont, Joseph Ribkoff, Hermann Lange en Ana Alcazar. Maak uw outfit compleet met pumps, een bijpassende tas of andere accessoires. 


Op de feestafdeling bij Koopman Mode vindt u niet alleen effen kleding, maar ook kleding met bijvoorbeeld een bloemenprint. De feestkleding zijn allemaal luxe afgewerkt. Wilt u graag hulp bij het vinden van een feestelijke outfit? Boek dan een personal shopper. De personal shopper staat op het afgesproken tijdstip voor u klaar en helpt u bij het vinden van een outfit. De medewerker is op de hoogte van de laatste trends. U kunt gebruik maken van een personal shopper van maandag tot en met donderdag. Wilt u hiervan gebruik maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0541-222 222.