• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Cadeaus voor de liefste papa onder de €50

Door Koopman Mode - 10 juni 2020
1# Sokken

Sokken zijn altijd een goed cadeau. Door onze grote collectie aan sokken zit er altijd een leuk paar voor je vader bij. Kies bijvoorbeeld sokken met een gekke print van het merk Heroes on Socks of ga voor nette sokken van Falke of Tommy Hilfiger. Daarnaast kun je ook kiezen voor een cadeauverpakking sokken van Profuomo. Hoe leuk is dit. Hierin zitten 3 paar sokken voor €24,95.

2# Boxers

Een cadeau waar je je papa ook blij mee kan maken zijn boxers. Bij Koopman Mode vind je boxers met leuke prints van bijvoorbeeld A-DAM Underwear. Je betaald hiervoor €22,95. Als je liever een cadeauset wilt geven, dan kun je ook kiezen voor een doosje met twee boxer van Scotch & Soda. Je betaald hiervoor €29,95.

3# T-shirts of polo's

Bij Koopman Mode vind je ook veel t-shirts en polo's voor onder de €50 euro. Zo heb je al een t-shirt van Replay voor maar €34,99 en een polo van Superdry voor €49,99. Mocht je graag een t-shirt of polo willen kopen voor je vader en vind je het moeilijk om één te vinden? Onze collega's op de herenafdeling helpen je graag bij het vinden van het juiste kledingstuk.

 


4# Riemen

Draagt je vader veel riemen? Dan is een riem een uitstekend vadersdagcadeau. Bij Koopman Mode hebben we diverse kleuren zoals cognac, zwart of blauw. Met een riem maak jij je vaders outfit helemaal compleet.

5# Cadeaukaart van Koopman Mode

Vind je het lastig om iets leuks te kopen voor je vader of heeft je vader alles al? Kies dan voor de cadeaukaart van Koopman Mode. Je kunt zelf kiezen welk bedrag je op de cadeaubon zet. Deze cadeaubon wordt in een mooie kaart gedaan zodat je je vader echt iets leuks kunt geven.