• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

De beste zomer tips voor jouw outfit!

Door Koopman Mode - 06 juni 2023
 
 


De zomer komt er natuurlijk weer aan en de kleding moet ook weer aangevuld worden😉 Wij hebben daarom voor jou de beste zomer tips uitgezocht, zodat jij weer veel plezier van je zomer outfits kunt hebben!


 
Tip 1: de beste summerproof materialen
Welke kledingmaterialen kun je het beste dragen? Linnen en Katoen zijn altijd goede opties, de materialen zijn lekker luchtig en heel licht om te dragen, zo heb je het minder snel te warm. Wol is ook een hele fijne stof om te dragen, en je zou wel denken ‘wol? Dat is toch veel te warm? Wol helpt je lichaamstempratuur te regelen, ook absorbeert wol vocht dus als je wat zweet neemt wol het direct op!

 
Tip 2: items die je beter in de kast kunt houden in de zomer
Het is een veel gedraagt item tijdens de warme periodes, het is de korte spijkerbroek. Denim is heel stug en niet rekbaar materiaal, wat ook niet echt ademt. Een goede vervanger is Chambray katoen, de stof is heel luchtig waardoor het perfect voor de zomer is.
 

Tip 3: welke kleuren draag je in de zomer?
Alle bloemen staan weer in bloei, het is lekker warm en iedereen is vrolijk! Kleed je lekker fleurig tijdens de zomer, zo val je lekker op en past je outfit helemaal in het plaatje.

 
Tip 4: summer proof items
Jurkjes, rokjes, luchtige broeken doen het heel goed in de zomer. Ze zijn fijn om te dragen en ademt heel fijn. Ook zijn hempjes of topjes van luchtige materiaal en niet een al te strakke pasvorm ook perfect.

 
Tip 5: accessoires
Er zijn genoeg items om je outfit mee af te stijlen in de zomer. Een gezellige (strand)tas en een gave zonnebril is natuurlijk een must! Ook doen petten en hoeden het heel goed voor de schaduw en om niet te verbranden. Gekleurde sieraden en een leuke enkelband is natuurlijk ook geweldig voor de zomer.


 
Aan welke tip had jij het meest? Geniet van je zomer en vergeet natuurlijk niet goed te smeren!