Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

De leukste schoencadeaus onder de 10 euro

Door Koopman Mode - 28 november 2019 -
Schoencadeaus

Sinterklaas is weer in het land en dat betekend dat de schoenen weer gezet worden. Bij Koopman Mode vind je diverse schoencadeaus voor hem en haar. Omdat de wintermaanden meestal de duurste maanden van het jaar zijn hebben wij de leukste schoencadeautjes voor haar onder de 10 euro voor jullie uitgezocht.

Sieraden

Bij Koopman Mode hebben wij diverse merken die sieraden verkopen zoals Souza en Gooische Frutsels. Souza heeft ear juwelry, kettingen en armbanden. De ear juwelry’s zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Het is een pakje met 30 oor stickers. Dit is een ideaal cadeau voor kinderen die nog geen oorbellen hebben. Ook heeft Souza een kettingset. Deze set bestaat een ketting met vijf hangers, waardoor de ketting afgewisseld kan worden. Je kan met de sieraden van Souza ook zelf armbandjes maken.

Voor meer sieraden zien we je graag bij Koopman Mode.

https://www.koopmanmode.nl/nl/
https://www.koopmanmode.nl/nl/
https://www.koopmanmode.nl/nl/
https://www.koopmanmode.nl/nl/
 

Make up

Ook heeft Koopman Mode make up voor de meisjes in het assortiment. Het merk Souza heeft diverse soorten lipgloss met verschillende smaken. Kun je geen keuze maken? Kies dan voor de lipgloss Deise. Dit is een vlinder met meerdere kleuren lipgloss. Leuk om te geven en ook nog eens onder de 10 euro. Alle make up van Souza is gemaakt op waterbasis en dus eenvoudig te verwijderen.

Haaraccessoires

Ieder meisje wil haar haar mooi hebben. Wat is er dan leuker om haar accessoires te geven in de schoen. Bij Koopman Mode vind je meerdere leuke haaritems van bijvoorbeeld Ai&Ko, B Nosy van Heppidie.

Wij hebben leuke haarelastiekjes in het assortiment met bijvoorbeeld kraaltjes, bloemetjes of sterretjes. Als je echt iets nieuws wilt kopen voor je dochter, dan is de scrunchie iets. Dit is een geplooide elastiek die in alle kleuren en prints verkrijgbaar is. Wij hebben de scrunchie in meerdere prints zoals tijgerprint, pied de poule print, met glitters en effen. Kom snel langs voor de hele collectie scrunchies.

Daarnaast hebben wij ook leuke haarknipjes met bijvoorbeeld glitters, strikjes, bloemen, sterretjes en nog meer. Ook hebben wij diverse haarbanden in het assortiment voor onder de 10 euro.

Kom snel langs voor de mooiste schoencadeaus voor onder de 10 euro. Wij pakken alle cadeautjes feestelijk in.