• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Deze items wil je in je kast hebben!

Door Koopman Mode - 20 oktober 2022
Sta jij ook regelmatig voor een (overvolle) kledingkast en weet jij niet wat je aan moet trekken? Je kledingkast hoeft niet uit te puilen om er altijd stijlvol uit te zien. Met deze 7 essentiële items kun je eindeloos combineren en heel veel verschillende looks creëren. Welke items ontbreken er nog in jouw garderobe?


 

 
Een mooie tussenjas

Of je nou gaat voor een gewatteerde jas, een wollen mantel of een stoer jack. Iedere man heeft een goede jas nodig dit seizoen. Het belangrijkste is dat de jas je goed staat en past bij je postuur. Je draagt hem bijna iedere dag, zorg er dus voor dat je goed nadenkt over welke jas je koopt.

Verschillende overhemden

Overhemden horen ook thuis in je essentiële garderobe, je kunt er namelijk alle kanten mee op. Ga voor een casual look met een jeans of voor een chiquere look met een pantalon.

Jeans in verschillende kleuren

Een belangrijk onderdeel op deze lijst is de jeans. Deze heb je in verschillende modellen en kleuren. Heb jij een model gevonden die jou perfect past? Schaf hem meteen aan in verschillende kleuren!

(Minimaal) twee paar schoenen

Witte sneakers zijn een must have. Je kan ze dragen onder je jeans en ook onder een pak. Daarnaast is een paar formele schoenen ook niet verkeerd om te hebben. Deze draag je bij bijzondere gelegenheden en dus niet iedere dag. Investeer één keer in een goed paar formele schoenen en je kunt er jaren van genieten.

Flanellen overhemd

Flanel is een fijne stof voor tijdens koudere dagen, dit komt omdat de stof goed warmte vasthoudt. Vroeger waren flanellen overhemden standaard met een ruitjespatroon, maar nu zien we ook veel andere patronen.

Warme trui, sweater of hoodie

Zet je de verwarming in huis iets lager? Dan is het zeker geen overbodige luxe om één of meerdere truien, sweaters of hoodies in je kast te hebben hangen. Een witte hoodie is heerlijk voor op een luie zondagmiddag, maar kan ook stijlvol worden gedragen op een jeans met witte sneakers.

(Leren) riem

Als laatste heb je een mooie riem nodig om je look mee af te maken. Draag hem bij een nette outfit of juist bij een alledaagse look. Investeer in een mooie bruine, donkerbruine of zwarte riem van leer. Daarmee zit je altijd goed en hij gaat jaren mee.