Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Deze zomerjurkjes zijn hot hot hot!

Door Koopman Mode - 25 juli 2018 -
Met onderstaande zomerjurkjes kun je de tropische hitte aan.

De temperaturen blijven stijgen. Vind jij het ook zo lastig om met deze hitte stijlvol de dag door te komen en ben je het zat om iedere keer een simpel shortje en een topje aan te doen? Het maakt niet uit of je een jurk zoekt voor vakantie, een dagtripje naar het strand of een avondje uit met je date.  Hieronder hebben wij 3 zomerjurkjes, waarmee jij deze zomer in ieder geval alle situaties aan kan.

Onderstaande jurkjes zijn alleen verkrijgbaar in onze winkel. Klik op de button om al onze jurkjes in onze webshop te bekijken. 

Jurken online
 
 
Datenight met JOSH V

Heb jij een avondje uit of een feestje? Laat een vonk overslaan met deze Celene jurk in electric blue. Het jurkje kleed door de plooien in de taille mooi af en strijken is bijna niet nodig. JOSH V is alleen verkrijgbaar bij ons in de winkel op de trendafdeling

 
 
Tropische vibes met Sisters Point 

Tropische temeraturen vragen om een tropisch jurkje. Dit rode off shoulder jurkje van Sisters Point met bloemenprint is een een van onze favo sundresses, Dit jurkjekun je perfect doordragen met bikerboots, sneakers en een stoere denim jacket. Sisters Point en Only zijn alleen verkrijgbaar in onze winkel op de trendafdeling. 

 
 
Feminine Chique met NIKKIE 

Ben je op zoek naar een jurkje die je nu aan kan, maar die je ook straks in de herfst kan blijven doordragen? De river dress van NIKKIE Selected bij Kate Moss is een jurk die 4 seizoenen altijd feminine chique blijft. Heb je een feestje? Verruil je gympen voor een paar mooie hakken en met dit jurkje zijn alle ogen de hele avond op jou gericht.  De river dress is alleen verkrijgbaar op de trendafdeling. Bekijk de webshop voor meer NIKKIE. 

Meer NIKKIE >
 
Bezoek Koopman Mode in Tilligte

Bij Koopman Mode vind je de mooiste  jurken online en in de winkel. In de webshop hebben wij een divers aanbod van rokken en jurken, maar kom naar onze winkel voor nog een veel groter aanbod met merken als Aaiko, Maison Scotch, Lofty Manner en Sylvian Heach 

Heb je een outfit in de webshop gezien en wil je voor de zekerheid komen passen in de winkel? Neem van te voren altijd contact op met de winkel om teleurstellingen te voorkomen. De voorraad van de winkel en van de webshop kan namelijk verschillen.

Contact winkel