• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Do's en don'ts bij een bruiloft op fashiongebied

Door Koopman Mode - 23 mei 2023
 
Wedding season is weer begonnen! Schoot je alweer in de stress bij het zien van de uitnodiging? Geen probleem wij hebben wat do's en don'ts voor jullie opgeschreven waar handig is om aan te denken.Extra overhemd, altijd handig!
Je wilt natuurlijk niet in een vies overhemd rondlopen op de bruiloft. Voor de heren is het daarom handig om een extra overhemd mee te nemen. Zit je overhemd onder de vlekken of heb je het warm?  Dan kun je gemakkelijk wisselen van overhemd, zo kun je de hele dag door en kan je avond niet kapot!
 

Hoes om je kleding te beschermen
Het is belangrijk om je kleding schoon en stofvrij te houden. Doe je kleding in een kledinghoes, zodat je het niet vlak voor de bruiloft niet nog hoeft te wassen of naar de stomerij hoeft te brengen.


De verboden kleur
Kleed je natuurlijk volgens de dresscode wat op de kaart vermeld staat. Wit is alleen de verboden kleur op een bruiloft. Wit is de kleur van de bruid en voor de rest voor niemand anders.


Tijd besparen door je stropdas alvast te strikken
We kennen het allemaal, voor dat je de deur uit gaat moet je nog van alles doen. Het is handig om je stropdas van te voren al te strikken zodat je hem alleen nog maar om hoeft te doen. Zo kun je sneller de deur uit en bespaar je wat tijd.


Extra schoeisel meenemen
De hele dag op hoge hakken gelopen? Neem extra schoeisel mee, zo kun je later op de dag wisselen van schoenen en heb je de hele avond de tijd om lekker te dansen.


Pas je kapsel aan bij je nek lijn
Pas je kapsel aan op je outfit. Het is zonde als je een mooie jurk aan hebt met een fantastische nek lijn en je die niet laat zien. Als je een geweldige nek lijn hebt is het mooier om je haren op te steken. Zo kunnen de andere gasten je jurk goed zien en kom die ook nog eens fantastische uit.


Niet te veel sierraden, keep it simple
 Ze zeggen ‘less is more’ een sieraad is een geweldig accessoire om je outfit helemaal af te maken, let alleen op dat je het simpel houd een statement ketting met statement oorbellen word al snel te veel. Het mooiste is of om mooie grote oorbellen in te doen of een mooie grote ketting om te doen. Let ook goed op wat het mooiste bij je outfit is.


Shinen op de bruidfoto? Maar je wilt geen glimmende huid?
Het is een zonnige dag en je wilt natuurlijk beschermd zijn tegen de zon. Zonnebrand dragen is alleen een no go. SPF is niet mooi op foto’s je gaat er namelijk heel erg van glimmen en dat wil je niet. Daarom hebben wij een alternatieve met SPF erin. In het onderstaande linkje zie je een SPF powder van Jane Iredale. De poeder kun je in verschillende huidskleuren kopen en is ook nog eens vegan.

https://www.bing.com/search?pglt=43&q=spf+poeder&cvid=ca1dd4eca7fd4240a34eaed324d1e191&aqs=edge.0.0l9j69i11004.3083j0j1&FORM=ANNAB1&PC=U531
 
Bh struggles?  
We kennen het probleem. Je jurk heeft een mooie open rug of een lage nek lijn, en geen bh vind je nog net iets te spannend? Wij hebben de oplossing voor jou! Namelijk boobtape of plak bh’s. Plak bh’s is heel handig, want je plakt het op je borst en het blijft de hele dag mooi zitten. Bij boobtape is het fijner om een watje of tepelplakker op je tepel te doen zodat je het zonder pijn eraf kan halen. Boobtape kun je zelf op de plek plakken waar en hoe je maar wilt. Zo hoef je geen zorgen te maken over rare lijnen.


Een vakantie kleurtje op je huid
     Eruit zien alsof je net terug komt van een paar weken curaçao? Dat kan zeker! Zelfbruinen is tegenwoordig een hele grote trend en is in een handomdraai te doen. Je hebt tegenwoordig mouse, spray en drops, je kunt zo makkelijk bepalen wat bij jou het beste past.

https://www.marcinbane.com/shop?msclkid=5ede3827b0541317c62a5c4bc126e1ed&utm_source=bing&utm_medium=cpc&utm_campaign=01.%20NL%20%2F%2F%20Core%20brand&utm_term=marc%20inbane&utm_content=Marc%20inbane
Succes en veel plezier!