• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Eerste hulp bij outfitstress

Door Koopman Mode - 18 april 2023
 


Herken jij dit ook? Je blijft iedere ochtend nét iets te lang in bed liggen waardoor je moet haasten om op tijd op je werk of op school te komen. Wij hebben een aantal tips voor je die jouw ochtend een stuk makkelijker maken! Lees je mee?
 
Tip 1: zorg voor goede basics
De ideale garderobe bestaat uit een combinatie van goede basics en trendy items. De basisstukken zijn tijdloos, kan je meerdere seizoenen dragen en je kan er eindeloos mee combineren. Heb jij genoeg basics in je kledigkast?

Tip 2: organiseer je kledingkast per seizoen
Leg de kleding die je dit seizoen draagt in je kast en berg de andere items op. Op deze manier creëer je overzicht en maak je het jezelf een stuk makkelijker om een outfitkeuze te maken.

Tip 3: opruimen!
Het is belangrijk om je kast netjes en georganiseerd te houden. Een chaotische kledingkast zorgt voor chaos als je een outfit uitzoekt. Vouw of hang alles netjes op en doneer items die je al een tijdje niet meer hebt gedragen. Wil je net een stapje verder gaan? Organiseer je kledingkast dan op kleur. Van wit naar beige, van beige naar warme tinten enzovoort. Op deze manier kun je in één oogopslag zien wat bij elkaar past en wat niet.

Tip 4: maak outfitfoto’s
Het kost even tijd, maar je zult blij zijn dat je het hebt gedaan. Duik een middag in je kledingkast en stel verschillende looks samen. Maak foto’s van deze outfits en sla ze op in een aparte map op je telefoon. Zo heb je altijd een paar leuke looks bij de hand.

Tip 5: een lege wasmand
Herken jij dat? Je hebt dé perfecte look in gedachten, maar dan kom je erachter dat dat ene topje nog in de wasmand ligt… Dit kun je voorkomen door je was goed bij te houden. Niet altijd even leuk, maar het moet toch gebeuren 😉

Tip 6: check het weerbericht
Of je nou de avond van tevoren je outfit uitkiest of de ochtend zelf, check eerst het weerbericht. Zo voorkom je dat je in een té warme outfit rondloopt of dat je niet bent voorbereid op een regenbui.
 

Welke tip vind jij het handigst?