Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Ga stijlvol de zomer in met de summer deals voor heren!

Door Koopman Mode - 02 mei 2018 -
Instore only zomeroutfit deals van PME Legend, Vanguard, Bugatti, State of Art en Campbell. 

Het is mei en dat betekent dat de zomer voor de deur staat. Maar hoe ga je nu voorbereid het mooie weer in? Nou simpel...Zorg dat je je complete zomer outfit in de kast hebt en dat doe je door bij Koopman Mode in één keer je garderobe in te slaan. Wij hebben in de winkel geweldige summer deals voor heren van PME Legend, Vanguard, Bugatti, State of Art en Campbell. Scroll naar beneden om de deals te bekijken. 

 

PME Legend

Wij hebben van PME Legend een geweldige deal. Een t-shirt en een short samen voor maar  €99,95 i.p.v. €199,90. Kom naar de herenafdeling of shop PME Legend  in de webshop. De actie is alleen geldig in de winkel. 

Shop PME Legend
 


Vanguard 

Hoe meer, hoe beter! Dat vind Vanguard ook en daarom bij aankoop van een polo, t-shirt én een short betaal je nu niet €199,85 maar €139,85! Combineer het onderling en je hebt gelijk twee zomer outfits te pakken! De actie is alleen in de winkel, maar klik op de button als je de online Vanguard collectie wil bekijken. 

Shop Vanguard online
 
 

State of Art

State of Art heeft altijd een summer deal waar je blij van wordt. Koop een shirt/polo en een bermuda en je bent maar €119,90 kwijt. Ook deze actie is alleen geldig in de winkel, maar bekijk de collectie van State of Art online. 

Shop State of Art
 
 
 
Bugatti 

Zoek je een zomer outfit en ben je fan van Bugatti? Shop dan nu een polo en bermuda van Bugatti voor maar €99,95. Per stuk zijn de items €69,95, dus tel uit je winst! Ook deze actie is alleen geldig in de winkel. Wil je toch Bugatti online shoppen? Klik dan op onderstaande button.

Shop Bugatti
 
 
Campbell

Campbell is dit seizoen nieuw op de herenafdeling en heeft meteen 2 mooie summer deals: Een Polo en een short voor €89,95 of een pullover en een shirt voor €99,95. Campbell is niet verkrijgbaar in de webshop. 

Online Shoppen bij Koopman Mode

De summer deals zijn alleen geldig in de winkel en zijn geldig zoland de voorraad strekt. De webshop van Koopman Mode heeft de mooiste fashion voor heren en dames met merken als Expresso, Geisha, Yaya. NIKKIE. Vanguard. PME Legend en Superdry. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends en stijlen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang fashion news en exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox. Heb je een outfit in de webshop gezien en wil je voor de zekerheid komen passen in de winkel? Neem van te voren altijd contact op met de winkel om teleurstellingen te voorkomen. De voorraad van de winkel en van de webshop kan namelijk verschillen.

Shop nieuw