• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Get festive with Koopman Mode

Door Koopman Mode - 16 mei 2021
Met een beetje geluk mag het binnenkort weer, een feestje geven! Wat hebben we er allemaal zin in! Dit doen we natuurlijk wel in stijl en daar zijn we bij Koopman Mode de beste in. We hebben een speciale feestafdeling, hier vind je de mooiste jurken, jumpsuits en accessoires om in te stralen. 


Feestafdeling


De feestafdeling vind je naast onze schoenenafdeling, door de mooie kleuren en feestelijke outfits is deze niet te missen. Je vindt er merken als Vera Mont, Giulia en Frank Lyman. De collectie is uiteenlopend en heeft voor ieder wat wils. Je vindt er jurken, jumpsuits, pakken en nog veel meer. Kom snel eens langs!


Personal Shopper

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte feestoutfit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maak gebruik van onze personal shoppers. Eén van onze stylistes staat voor je klaar en helpt je met alle plezier. We hebben alle geduld en geven je onze eerlijke mening. Wel zo fijn! Zo loop jij de winkel uit met een lach én een nieuwe outfit!


Hofland Taxatie

Staat er binnenkort een bruiloft of huwelijksaanzoek op de agenda? Dan kunnen naast de outfit de ringen natuurlijk niet ontbreken. Hiervoor kun je terecht bij Hofland Taxatie. Lieset Hofland heeft jarenlange ervaring in de branche en helpt je graag verder! Zo wordt jullie moment onvergetelijk!


Maak een afspraak en kom snel langs om de uitgebreide ringen collectie te bekijken! Neem contact op met 06-11887394 of lieset@hoflandtaxaties.nl