Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

HELLO WINTER! Time to get cozy!

Door Koopman Mode - 23 november 2019 -
Time to get cozy!

Het wordt weer koud in Nederland. De één houdt er ontzettend van om lekker warm thuis te zitten en de ander moet er zacht gezegd aan wennen... Wij hebben in samenwerking met Kees Smit Tuinmeubelen een warme sfeerimpressie voor je gemaakt!

The perfect knit Cold days need hot drinks

Met dit koude weer heb je af en toe een warme kop koffie nodig om op te warmen maar het beste middel is natuurlijk leuk gezelschap! Deze twee dames zieb er uit om door een ringetje te halen. Ze zijn van top tot teen gestyled door onze stylisten waardoor aan alles is gedacht. Een flaired broek, knitwear of een sjaal alles wat je zoekt kun je vinden bij ons. Ben jij ook ook toe aan een lekkere warme herfst/winter outfit? Kom dan gezellig bij ons langs en maak je dag compleet met een kop koffie in ons Fashioncafé. 

 Whatever keeps you warm

NIks beters dan een winteravond buiten rond de vuurkorf doorbrengen! Wat heb je dan nodig? Ja inderdaad heerlijk warme kleding. Deze mannen zijn compleet gestyled door onze stylisten en het zal ze deze winter dan ook aan niks ontbreken. Van winterjassen, sweaters en knitwear tot de mooiste patronen pantalons. Wil je er net zo stylish bijlopen? Twijfel dan niet en kom langs in de winkel voor persoonlijk advies. 


 
 
Binnenkort...

Vond je dt nou leuk om te zien? Volg dan ons dan via Facebook en Instagram genaamd Koopman Mode want daar kunt u binnenkort meer zien van deze samenwerking met Kees Smit Tuinmeubelen. Of schrijf u in voor de nieuwsbrief waar u wekelijks een update van onze winkel ontvangt!