Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Hoera voor de koning! Shop hier jou outfit voor Koningsdag

Door Koopman Mode - 23 april 2019 -
 

Hoera voor de koning! Shop hier jouw outfit voor Koningsdag

Veel mensen in het oranje, vrijmarkten, tompoucen, muziek en festivals door het hele land. Het is bijna weer Koningsdag! Op deze nationale dag, 27 april, vieren wij de verjaardag van onze koning Willem Alexander. Maar wat trek je voor deze speciale gelegenheid aan? Shop jouw outfit bij Koopman Mode.

"Oranje is totaal niet m'n kleur, maar voor Willem doe ik alles!" 

 
 
Oranje boven! Shop de vrolijkste kleur van Nederland

Wist je dat… Heel Nederland oranje kleurt als wij ons land willen vertegenwoordigen. Maar waarom is de Nederlandse nationale kleur oranje? De kleur komt van onze vader des vaderlands, prins Willem van Oranje-Nassau, hij zorgde ervoor dat Nederland onafhankelijk werd van de Spanjaarden in de 16e eeuw. Ga jij ook met Koningsdag in het oranje? Wij helpen je graag om de perfecte oranje outfit te vinden.

Shop hier
 
 
Nieuwe polo? Ik Willem!

Wist je dat… Koning Willem-Alexander de eerste mannelijke Nederlandse vorst is in 123 jaar. Dus mannen, vertegenwoordig de koning van ons land en ga de straat op in het oranje!
Wij verkopen mooie oranje polo’s van onder andere de merken Superdry, Dstrezzed en Scotch & Soda.

Shop hier
 
 
Maxima(al) winkelen

Wist je dat… Onze vlag niet altijd rood, wit en blauw is geweest? De kleur oranje werd in 1937 aangepast naar de kleur rood. Wil je liever geen oranje aan op 27 april? Dan kun jij je altijd nog kleden naar de kleuren van onze nationale vlag. Wij verkopen veel leuke jurkjes, topjes en broeken in deze kleuren!

Shop hier
 
Shoppen bij Koopman Mode

Bent u nog opzoek naar een mooie outfit voor Koningsdag? Bekijk nu de kleding op de webshop of kom naar onze winkel in Tilligte. De voorraad van de winkel en van de webshop kunnen van elkaar verschillen, je kunt altijd contact opnemen met de klantenservice om te zorgen dat jouw gewilde artikelen in de winkel liggen.

Contact