• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

In de buurt

Door Koopman Mode - 16 juni 2022

Heb jij een tripje naar Twente op de planning staan en ben jij benieuwd wat de leukste plekken zijn om te ontdekken? Wij zijn trots op onze streek en we delen graag een aantal van onze favorieten.


Het Springendal

Trek je wandelschoenen maar aan want in Twente vind je héél veel mooie wandelgebieden. Neem bijvoorbeeld de Bronnenroute in natuurgebied Het Springendal. Deze route tussen Vasse en Ootmarsum is ongeveer 5 km lang en onderweg ontdek je verschillende stukjes natuur en natuurlijk de bronvijvers.

Ootmarsum

Ootmarsum staat bekend als hét kunststadje van Oost-Nederland. Maak een stadswandeling door de schattige straten en steegjes en je komt de vele galerieën en musea vanzelf tegen. Geniet van de bijzondere winkeltjes, goede restaurants en de vele bezienswaardigheden.

Watermolen Bels

Wil je even terug in de tijd? Dan ben je bij Restaurant Watermolen Bels in Mander aan het juiste adres! Deze unieke locatie kent een rijke historie en er is van alles te beleven. Op zomerse dagen kun je op het terras genieten van een hapje en een drankje, en ook de kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuin.

De Ijskuip

Het lekkerste ijs van Europa? Daarvoor moet je bij De IJskuip in Denekamp zijn! Dit ambachtelijke ijs is bekroond tot het lekkerste ijs van Europa. Proef het zelf en geniet ondertussen van een rondleiding op de boerderij en neem een kijkje bij de dieren.

Theehuis Dennenoord

Zin in een high tea? Tussen Vasse en Ootmarsum ligt Theehuis Dennenoord. Het theehuis ziet er niet alleen heel schattig uit, de huisgemaakte High Tea is er heerlijk! Naast het Theehuis hebben ze ook een leuk winkeltje. Ben je op zoek naar een leuk souvenirtje? Neem jouw favoriete thee mee naar huis!

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer plekken in Twente die je niet mag missen. Wil jij nog meer tips? Of ben jij benieuwd naar de leukste plekken/to do’s in een bepaald dorpje of gebied? Vraag het één van onze collega’s in de winkel! Onze collega’s wonen allemaal in de buurt van Tilligte en kunnen je genoeg vertellen over hun favorieten in de buurt.