Naar boven
  • Gratis verzending
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Op een werkdag voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Vragen? Bel 0541-222222

Interview samenwerking RF! retailcommunicatie en Koopman Mode

Door Koopman Mode - 30 juni 2016 -
rfretail1
rfretail2
retailcomm3
 
'Ronald houdt zijn ogen en oren wijd voor ons open'

Een interview met de directeur van Koopman Mode: Marie Jose Fransen over de samenwerking met Ronald FEcken van RF! retail communicatie.

“We zijn erin geslaagd de levendigheid terug in de winkel te brengen; onze focus ligt weer op de werkvloer in plaats van alleen àchter de schermen. Precies daar komt Ronald Fecken in het verhaal. Het leek ons wijs om iemand van buitenaf bij onze visual merchandising te betrekken. Jarenlang hebben we het zelf gedaan, met de ondersteuning van etaleuses, maar onze winkel is te groot om de rode draad te bewaren. Ronald helpt ons om één samenhangend Koopman-verhaal te vertellen. Hij weet precies waar de commercial areas liggen en welke locaties in de winkel stopkracht moeten genereren.

Lees het gehele intervieuw hieronder

lees meer
 
 
retailcommunicatie1
RF! Retailcommunicatie

RF! retailcommunicatie is een full service bureau op het gebied van overtuigende communicatie voor winkels, etalages en winkelgebieden. Wij ontwikkelen, ontwerpen en implementeren een passende communicatiemix voor etalage-, SIS- en instoreconcepten, showrooms en beurzen. Bij RF! Retailcommunicatie staat beleving centraal. 
 
Lees meer over RF! Retailcommunicatie hieronder

lees meer