• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

It's shoot time

15 mei 2020
Voorjaars fotoshoot van Koopman Mode

Misschien is het jullie al opgevallen dat we de laatste paar weken veel eigen foto’s plaatsen. We hebben op diverse plaatsen in de omgeving van Tilligte foto’s gemaakt en willen jullie graag een aantal mooie plaatjes laten zien van onze shoot. Voor meer foto’s kun je altijd op de website, onze facebook of onze Instagram kijken.

Shoot 1 Tubbergen 


Voor de eerste shoot hadden we gekozen voor Tubbergen omdat de omgeving hier erg mooi is. Helaas konden we door het coronavirus niet op elke plek foto’s maken omdat het afgezet was. We hebben hier een fashionshoot gehouden voor de dames- en herenafdeling. Ondanks dat een rare dag was met af en toe zon en soms een buitje, zijn we erg tevreden met het resultaat. We zullen jullie een aantal foto’s laten zien die we gemaakt hebben in Tubbergen.

 
 
 
Shoot 2 Hezingen

Voor de tweede shoot zijn we naar het Springendal in Hezingen geweest. Hier hebben we direct meerdere mensen op de foto gezet. We hebben dit keer niet alleen een kledingshoot voor de damesafdeling gedaan, maar we hebben ook foto’s gemaakt van de herenafdeling. De omgeving in het Springendal is prachtig. We hebben dan ook weer prachtige foto’s kunnen maken, Ook bij de tweede shoot was het weer niet zo mooi. Het was erg bewolkt, maar gelukkig bleef het droog.
  
 
 

Wij zijn erg tevreden met de foto’s van onze eigen shoot. Weten jullie nog een mooie omgeving, waar wij foto’s kunnen maken of wil je een bepaald merk of kledingstuk graag zien op de foto, dan horen wij dat graag. 
 

Zie je iets leuks dat je graag zou willen passen? Wij kunnen de kleding voor je klaar hangen bij de kassa, opsturen of bij je thuisbezorgen. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0541-222 222.