• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Jewellery always fits / Onderhoudstips!

Door Koopman Mode - 15 mei 2021
Nieuwe sieraden, dat vraagt om zuinig heden! Maar hoe voorzichtig je er soms ook mee bent, toch gaat die ene mooie armband stuk of verkleurd die mooie ring. Hoe kun je dit nou eigenlijk voorkomen? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

 


Sporten

Doe je sieraden af als je gaat sporten! Niet alleen kan het gevaarlijk zijn, het is ook nog eens slecht voor de sieraden. Door het zweet verliest het sieraad zijn glans en kan het beschadigd raken. Doe dus voor het sporten alvast je sieraden af!


Verzorgingsproducten 

Gezichts- en haarverzorgingsproducten, parfum, cosmetica en andere chemische stoffen kunnen funest zijn voor sieraden. Het beste is om 30 minuten te wachten met het omdoen van het sieraad, na het aanbrengen van een créme. Zorg er dus voor dat je je sieraden af doet bij het aanbrengen van crèmes en andere lichaamsverzorging.


Water

Het is belangrijk te voorkomen dat je sieraden in aanraking komen met water. Doe ze dus af met zwemmen, douchen of schoonmaken. Niet alleen zorgt het voor een grotere kans ze te verliezen, ook tast het de sieraden aan en dat is niet wat je wil!


Opbergen

Ten slotte is het belangrijk dat je je sieraden opbergt als je ze niet draagt. Wikkel ze in een doek of leg ze in een doosje, daardoor kunnen ze niet met andere sieraden in contact komen en dat voorkomt onnodige krassen of beschadigingen. 


Met deze tips zorg je ervoor dat jouw sieraden als nieuw blijven! Vergeet trouwens niet te stralen! ;)