• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Kids musthaves // Accessoires

Door Koopman Mode - 26 november 2020
Accessoires maken jouw outfit zoveel leuker, die ene scrunchie maakt jouw outfit net af! Bij Koopman Mode hebben wij niet alleen accessoires voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Om je een beetje een idee te geven zetten wij ze even voor je op een rijtje. Lees dus snel verder voor de leukste kidsaccessoires!


Happy Horse

We beginnen met de knuffels van Happy Horse. Happy Horse is dé leverancier van zachte, originele knuffeldieren. De knuffels onderscheiden zich door middel van kleur en het ontwerp. Je vindt bij ons vele verschillende knuffels. 

Veiligheid staat voorop bij Happy Horse, de gehele collectie voldoet aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en is voorzien van het CE-keurmerk.
Sock My Feet

Voor de kids die houden van te gekke prints hebben we Sock My Feet. De collectie bestaat uit panterprint, zebraprint en nog veel meer. De sokken zijn gemaakt van het beste katoen ter wereld en zijn bovendien geketteld met de hand. Dat betekent dat ze naadloos zijn, dus zeg maar vaarwel tegen die vervelende draad op je tenen! De collectie van Sock My Feet is te vinden door de hele winkel, dus ook op de kinderafdeling van Koopman Mode.
Ewers

Ewers staat al sinds 1866 voor duurzame kindermode van unieke kwaliteit. Het merk is voorzien van een aantal belangrijke keurmerken met een duurzaam doel. Daarnaast is het voorzien van het Coolmax en Thermolite. Het uiteindelijke doel is om de wereld kleurrijker, gezelliger en gelukkiger te maken. Dat gaat zeker lukken met de kleurrijke leggings. Je vindt de leggings van Ewers op de kinderafdeling van Koopman Mode.
Souza

Voor de meiden heeft Koopman Mode het merk Souza! hét merk voor de leukste sieraden. De collectie is ontworpen voor kinderen van de leeftijd 2 tot 10 jaar. Met de fleurige en kleurrijke accessoires kunnen de kinderen hun creativiteit ontwikkelen. Zo wordt de wereld nét een beetje mooier! Je vindt Souza bij Koopman op de kinderafdeling. We hebben de leukste haarspeldjes, tasjes, elastiekjes, armbandjes en nog veel meer! Neem dus snel een kijkje!