• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Kingsday ready?

Door Koopman Mode - 25 april 2023
 

Tip 1:
Voor de dames hebben we een hele leuke nieuwe collectie binnengekregen van het merk Nukus, met heel veel oranje items. We hebben natuurlijk meer merken met oranje items zoals: Colourful Rebel, SUMSUM, Only, Kaffe Curve. Genoeg keuze dus!
 

 

Voor de heren hebben we een paar merken zoals: Petrol en Tommy Hilfiger. We hebben hele leuke T-shirts, polo’s, sweaters en zelfs jassen. Genoeg keuze dus! Een witte b louse is altijd goed als basis, je kunt een sweater over je schouders doen voor toch een oranje touch!  

 

Op de kidsafdeling hebben we superleuke items en accessoires perfect voor koningsdag. Voor de meiden merken zoals Only, Frankie & Friends, Morayel en nog meer. Voor de Jongens hebben we merken zoals Vingino, Koko noko en Raizzed. Kijk voor meer kinderoutfits inspiratie op onze Instagram- en Facebookpagina, anders kom deze week nog snel een kijkje nemen! 

 

Tip 2:
Accessoires maken een outfit helemaal af. Als je de kleur oranje niet in je kast hebt hangen is dat helemaal geen probleem! Pak een stoere jeans en een gave top. Je kunt er natuurlijk altijd een jasje bij doen, ook handig als de tempratuur snel wisselt. Maak je outfit af met leuke accessoires bijvoorbeeld: sieraden, tasjes, zonnebrillen, haar accessoires of een leuke riem! Zo weet je zeker dat je niet buiten de boot valt.
 

 

Tip 3:
De kleur oranje hoeft natuurlijk niet. Koningsblauw, wit of rood kan ook heel goed. Combineer deze kleuren samen en je past helemaal in het plaatje. Zelf hebben wij hele gave koningsblauwe jumpsuits van Sisterpoint en Freebird, dat is lekker makkelijk en zo ben je in één keer klaar. Maak je outfit af met leuke accessoires, en dan ben je klaar om de deur uit te gaan.
 

 

Tip 4:
Make-up en haar doet natuurlijk heel veel. Je kunt er ook voor kiezen om een make-up look te maken in de kleuren van koningsdag. Oranje oogschaduw of een lip kleurtje doen het ook altijd goed! Voor de kids is oranje smink natuurlijk niet te missen en vergeet de vlaggetjes op de wangen niet
😉. Met je haar kun je natuurlijk doen wat je zelf wilt, het is een leuk idee om je haar oranje te spuiten met haarspray. Je kunt natuurlijk voor de finishing touch altijd een beetje glitter eraan toevoegen!
Welke outfit idee heeft jou geholpen?