• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Mother's day gift

Door Koopman Mode - 10 mei 2023 -
 
 
Moederdag komt er bijna aan! Maar geen idee wat je voor je moeder moet kopen? Geen zorgen, Wij hebben een paar cadeau ideeën voor je verzamelt zodat jij niet met lege handen aankomt. 
THE GIFT LABEL
Houd jou moeder wel van lekkere zeepjes of lotions? Dan hebben wij het perfecte cadeau! Het merk The gift label heeft super lekkere dingen zoals: body foams, hand zeepjes, lip balms, kaarsen en nog heel veel meer! Het leuke aan deze verzorgingsproducten is dat ze op de verpakkingen super leuke en lieve teksten hebben staan zoals: Hugs & Kisses, Best Mum en nog meer. Een groot voordeel is dat het zeker een betaalbaar merk is.
 

YMMS
Is jou moeder fan van oorbellen? Het merkje YMMS heeft super gave oorbellen die handgemaakt zijn, zo word een cadeau heel persoonlijk waardoor het een extra gebaar geeft. YMMS heeft keuze genoeg dus voor jou moeder zit er zeker wat bij! Je kunt het cadeau ook aanvullen met de speldjes van YMMS. Heel leuk op een kleding item, zo kun je je outfit ook extra af maken.
 

a Beautiful story
Ben je opzoek naar een mooi sieraad en iets persoonlijks? Dan kan dat zeker! A Beautiful Story heeft superleuke sieraden met allemaal edelstenen, jouw persoonlijke gemstone guide. De edelstenen bevatten allemaal hun eigen eigenschappen. Bij de sieraden zelf licht een informatieblaadje over de edelstenen, zodat jij precies weet welke eigenschappen bij welke steen hoort.
 

Studio Noos
Jouw moeder nog opzoek naar een mooie ruime tas voor al haar spullen? Dan hebben wij het perfecte cadeau voor haar. Het merk Studio Noos maakt de perfecte tassen om al je spullen in mee te nemen. Het leuke aan de tassen is dat ze niet alleen super handig zijn, maar ze hebben ook stuk voor stuk een hele gave print. Moeder en dochter kunnen ook matchen samen, voor de kleine meiden een leuke rugzak met teddy stof en voor de moeders dezelfde stof als schoudertas!
 

Matching bracelets
My Jewellery heeft een mother & daughter armbanden, zodat jullie lekker kunnen matchen samen. Het is een persoonlijk cadeau, omdat jullie met elkaar de armbanden met veel trots en geluk dragen. My Jewellery heeft natuurlijk ook andere leuke sieraden waar je uit kan kiezen.
 

 
PILGRIM DENMARK
 Is een heel leuk sieradenmerkje. Wat er zo leuk is aan dit merkje is dat het nog niet zo bekend is. Er zijn dus minder mensen die dit sieradenmerk dragen. Dus ben je opzoek naar een leuk sieraad maar liever niet een sieraad wat iedereen heeft? Dan is het de zeker de moeite waard om hier even naar te kijken. Het zijn allemaal wat minimalistische sieraden maar wel net iets anders dan anders.
 

Koopman Mode cadeaubon
Kun je niet kiezen uit deze fantastische cadeau ideeën? Dat is zeker geen probleem! Je kan natuurlijk ook even langs Tilligte komen en even vragen naar een cadeaubon. Zo kan jou moeder haar eigen cadeau halen en weet je zeker dat je goed zit😉
 
 


 
Zit er iets leuks bij voor jou fantastische moeder?