Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Nieuwe gezichten bij Koopman Mode!

Door Koopman Mode - 20 november 2019 -
 
Ben je benieuwd?

We hebben een super leuke mededeling voor jullie! We laten je niet langer in spanning want je gaat binnenkort nieuwe gezichten voorbij zien komen op onze social media kanalen, daarom willen we je bij deze even voorstellen aan Babette en Daan! Heb jij even geluk! Je ziet hieronder ook alvast een sneak peak van onze nieuwe posts....

Hi!

Dit is Babette Peters en ze is 18 jaar oud. Babette is een echte fashion freak en dol op onze merken! Deze knappe en enthousiaste dame werkt sinds kort bij Koopman Mode en je kan haar dan ook op de dames trendafdeling tegen het lijf lopen. Ze weet de leukste kledingcombinaties te maken en kan je uitstekend helpen!


 

But what is happening?

Maar wat gaat er nou gebeuren? Babette ga je binnenkort wekelijks voorbij zien komen op onze Facebook en Instagram pagina genaamd Koopman Mode. Hier zal ze stralend te zien zijn in verschillende outfits van de nieuwste collecties die verkrijgbaar zijn bij ons in de winkel.

De outfits die Babette hierboven aanheeft zijn van Harper & Yve en van NIKKIE. De leukste manier om je maxi jurken en rokjes te dragen dit najaar is door er een lekkere trui of sweater overheen te dragen. Voeg een leuke riem toe en zwarte boots en je bent klaar!


Maar dat was niet alles!

There is more! Koopman Mode heeft kleding voor het hele gezin dus ook voor de mannen. Die kunnen we natuurlijk niet vergeten en daarom gaat Daan model staan voor de mannenafdeling! Yayy! Daan vindt het ontzettend leuk om met mode bezig te zijn en verschillende merken met elkaar te mixen&matchen. 

De outfits die Daan aan heeft zijn van Dstrezzed en van Scotch&Soda. Het leuke van najaarkleding is dat je eindeloos kunt combineren met verschillende lagen. Zoals je ziet hoeft Daan het in deze looks niet koud te hebben doordat hij een blouse, sweater en jasje over elkaar heen draagt.

 

Wil je meer zien?

Ben je enthousiast en wil je meer foto's zien van Babette en Daan? Houd onze Facebook en Instagram pagina genaamd Koopman Mode dan goed in de gaten want er komt zoveel leuks aan! Zien we je daar?