Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Pssst.. Maak je klaar voor valentijn

Door Koopman Mode - 07 februari 2018 -
3 x datenight outfit inspiratie voor Valentijn

Wat ga jij doen op valentijnsdag of nog belangrijker... wat trek je aan? Misschien heb je wel een candlelight dinner, ga je samen een filmpje pakken of blijf je relaxed thuis. Hoe je datenight er ook uit ziet,  je wilt natuurliijk wel een outfit die past bij wie jij bent. Van sportief tot romantisch en vrouwelijk: Vier valentijn op jouw manier met een outfit die past bij jouw stijl. Hieronder hebben wij 3 x outfit inspiratie voor valentijn looks, die perfect zijn voor een valentijn datenight met je lief...of met jezelf! 

Ga jij voor een sportieve, romantische of seventies inpired valentijn?

Jouw valentijn outfit moet natuurlijk perfect passen bij jouw stijl. Ga je liever voor sportief? Combineer dan een sweaterjurk, zoals deze van Catwalk Junkie, met witte sneakers of stoere boots. Deze sweaterjurk in candypink is schattig, maar door de tekst print en het materiaal toch stoer. 
Ben jij een romantisch type? Dan is een doorzichtige blouse met print ideaal. Deze blouse van Aaiko is makkelijk te combineren. Draag het met een jeans en hakken of met een rokje voor de ultieme datenight look.
Wil je liever een vrouwelijk en trendy look? Seventies stijl is de trend van het moment en we love it! Deze prachtige jurk van Tramontana is zowel vrouwelijk, elegant en trendy seventies in één. Perfect voor een datenight of een feestje. Kortom.. Voor iedere stijl een perfecte datenight outfit.

 
Bekijk de online valentijn shop van Koopman Mode

Wil je nog veel meer romantische valentijn outfits zien. Bekijk dan de online valentijn shop van Koopman Mode voor de romantische nieuwe collecties van o.a. Catwalk Junkie, Tramontana, Maison Scotch en Aaiko. Items die gemaakt zijn om lief te hebben hele hele seizoen door. Samen of alleen...Want je hebt geen date nodig om jezelf te verwennen!
Heb je jouw valentijn datenight outfit in de webshop gezien en wil je voor de zekerheid komen passen in de winkel? Neem van te voren altijd contact op met de winkel om teleurstellingen te voorkomen. De voorraad van de winkel en van de webshop kan namelijk verschillen.

Valentijn shop