Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Verwen je vader met Vaderdag!

Door Koopman Mode - 07 juni 2019 -
Verwen je vader met Vaderdag!

Zondag 16 juni is het weer zo ver, dan is het vaderdag. Op deze dag leg jij je vader helemaal in de watten en daar hoort natuurlijk een cadeautje bij. Bij Koopman Mode helpen we je graag om het perfecte cadeau voor je vader te vinden!

 
 
Het begint bij de onderkleding

Een perfecte outfit begint bij de onderkleding. Als de onderkleding niet fijn zit, dan zal je vader zich de hele dag niet prettig voelen. Bij Koopman hebben wij een groot assortiment aan onderkleding, denk aan sokken, ondergoed en basic T-shirts.  

 
  
Zwemkleding voor het warme weer

Het mooie weer en de vakanties komen er weer aan, dit betekent dat het weer tijd is om te aan het strand te liggen of om lekker te gaan zwemmen. Wij verkopen zwembroeken van het vrolijke en kleurrijke merk Superdry op onze website. Superdry is een spannend modern merk dat zich focust op producten van hoge kwaliteit die vintage americana en Japanse graphics combineren met Britse stijl.

 
 
Een feestelijke outfit voor een feestelijke dag

Omdat Vaderdag een feestelijke dag is en jij je vader graag in het zonnetje zet, is een feestelijke outfit nooit weg gelegd. Op onze website vind je mooie pakken, blouses en pantalons, en in de winkel in Tilligte vind je een nog groter assortiment waarbij er altijd wel iemand aanwezig is om jou te kunnen helpen.

 
 
Casual kleding

Bij mannen is het vaak belangrijker dat de kleding lekker zit, dan dat de kleding er mooi uitziet. Maar bij ons online en in de winkel bieden wij comfort en stijl tegelijkertijd aan. 
Het personeel bij Koopman helpt je graag om de casual outfit die jij zoekt, te vinden bij ons in de winkel.