• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Voor welke fit ga jij?

Door Koopman Mode - 02 maart 2023 -
 Op onze herenafdeling vind je heel veel jeans, in verschillende modellen en kleuren.Het belangrijkste is natuurlijk om een broek te dragen waar jij je goed in voelt. Een broek die past bij jouw figuur. Ben jij benieuwd welke broeken helemaal in zijn nu? Lees dan snel verder!
 
Slim fit
Slim fit broeken zijn het meest populair. De slim fit jeans loopt vanuit de bovenbenen naar beneden smaller. Dit zorgt voor een slankere pasvorm. Deze jeans is een absolute favoriet bij onze mannelijke collega’s omdat hij vrijwel met ieder kledingstuk te combineren is.

Straight/regular fit
Deze broek met rechte pijpen valt helemaal recht naar beneden. Hierdoor zit hij niet strakker bij je bovenbenen dan bij je kuiten. Tegenwoordig is deze fit erg populair bij mannen en zie je ze steeds vaker. Als je wat vollere bovenbenen hebt past deze fit goed bij je.

Tapered fit
Ben jij op zoek naar een broek die iets wijder bij de bovenbenen zit en wat smaller bij de enkels? Dan is deze fit iets voor jou.

Loose fit
Ga jij liever voor een baggy look? Dan is de loose fit jeans perfect voor jou. Deze los zittende jeans zorgt voor een nonchalante look en veel bewegingsvrijheid. Wil je een extra baggy uitstraling creëren? Combineer deze jeans dan met oversized items al een ruimvallend shirt of een hoodie.
 
 Voor welke fit ga jij?