Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Voorjaarsprints

Door Koopman Mode - 27 februari 2020 -
Voorjaarsprints

Elk seizoen zie je ze terugkomen, de printjes. Zo was afgelopen winter de tijgerprint weer helemaal in en ook strepen zien we elk seizoen terug. Met printjes zorg je ervoor dat je outfit in één keer opvallend is. Je kunt natuurlijk printjes makkelijk combineren met een basic artikel, maar tegenwoordig zie je ook veel printjes met elkaar gecombineerd.

Studio Anneloes

Elk jaar speelt Studio Anneloes in op de nieuwe trends. Dit voorjaar zie je bij dit merk voornamelijk kettingprints. Deze chique look is eigenlijk met alles te combineren bijvoorbeeld met zwart of met goud.

 

Fabienne Chapot

Dit merk staat bekend om zijn kleurige assortiment en om de printjes. Ook dit voorjaar zie je veel printjes zoals stippen of de pink pepper print. Je kunt hierbij gaan voor een eenvoudige look door bijvoorbeeld bij de stippenblouse een effen broek aan te trekken, maar bij stippen kun je ook heel goed strepen dragen.

 

Tramontana

Ook dit merk heeft vaak kleurrijke kleding in het assortiment met dit voorjaar een bloemenprint. Net zoals bij de vorige merken kun je bloemenprints goed combineren met een effen kleur, maar ook hierbij kun je kiezen voor strepen.

 

Wil je graag een combinatie van twee prints of ben je opzoek naar een leuke outfit? Onze collega’s helpen je graag met het vinden van een outfit.