Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Welke powervrouw ben jij?

Door Koopman Mode - 07 maart 2018 -
Vier de kracht van de vrouw met deze power looks

Het is bijna internationale vrouwendag! Iedere vrouw is uniek en heeft een eigen stijl die bij haar past. Vier de kracht van de vrouw met onderstaande power looks van onze nieuwe online merken Mos Mosh, Fabienne Chapot en Tommy Jeans en ontdek jouw innerlijke powervrouw! 

Bekijk de nieuwe collectie en schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang t/m 31 maart 2018 €15,- korting bij een besteding vanaf €100,- op de gehele nieuwe collectie met de online waardecheque. Klik op onderstaande links om alles over de actie te lezen. 

Shop nieuw
 

 

 
 
 
#Girlboss met Mos Mosh

Ben jij een echte Girlboss? Dan zijn de kostuums van Mos Mosh precies wat je zoekt. De kostuums met de diepe kleuren en floral prints halen de innerlijke powervrouw naar boven. Draag het op werk of voor een gelegenheid en je bent gegarandeerd van een krachtige, zakelijke en zelfverzekerde look.

Shop Mos Mosh
  
 


# Catwoman met Fabienne Chapot 

Wat is dat toch met vrouwen en katten? Katten hebben en een elegante en mysterieuze uitstraling, die al eeuwenlang met de krachten van de vrouw worden verbonden. Wees net als je feline vriend #majesticaf met de mooiste panterprints van Fabienne Chapot. Ultiem vrouwelijk en met een retro touch.

Shop Fabienne Chapot
 


 
 
#Coolgirl met Tommy jeans 

Ben je een uitgesproken persoonlijkheid en volg je de laatste trends? Dan ben je een echte Coolgirl! De nieuwe collectie van Tommy Jeans is wat iedere Coolgirl in de kast moet hebben hangen. Casual en sportief met de t-shirts en sweaters met logo print, maar altijd girly in combinatie met rokjes. Draag het met sneakers en je outfit is altijd jong en vernieuwend. 

Shop Tommy Jeans
 
Online shoppen bij Koopman Mode 

Wil je meer powervrouwen looks zien? Bekijk dan de nieuwe collectie van Koopman Mode voor de nieuwe collecties van o.a. Geisha, Aaiko. Catwalk Junkie , Expresso, Tramontana , Maison Scotch , NIKKIE en Yaya. Heb je een fabulous outfit in de webshop gezien en wil je voor de zekerheid komen passen in de winkel? Neem van te voren altijd contact op met de winkel om teleurstellingen te voorkomen. De voorraad van de winkel en van de webshop kan namelijk verschillen.

Contact