Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Zo krijgt je look pas echt Flower Power

Door Koopman Mode - 27 juni 2018 -
3x bloemenprints inspo voor een dosis feminine fun

Bloemenprints oubollig? Helemaal niet! Bloemen zijn kleurrijk en zijn te dragen op allerlei verschillende manieren. Ga je meer voor zachte tinten, voor een hippie stijl of een tropical look? Er is altijd wel een bloemenprint die bij jou past. Hieronder 3 X bloemenprints voor een outfit met een flinke dosis feminine fun!


 
 
Flower Clash met Taifun

De nieuwe collectie van Taifun draait allemaal om bloemenprints gecombineerd met zachte tinten roze en groen voor een frisse en casual look. De nieuwe Taifun collectie is ideaal voor de warme maanden en ook heel goed door te dragen in de nazomer, waardoor je er dubbel plezier van hebt!

Shop Taifun
 
 
Flower Power met Aaiko 

Aaiko neemt je mee naar de seventies. Deze look is very girlie. Combineer deze schattige bloemenprint met een contrastkleur en stoere boots of gympen en je bent helemaal  een vrouw van nu.

Shop Aaiko
 
 
Tropifloral met Geisha 

Een zomer zonder tropische prints is ondenkbaar. Deze jurk en top van Geisha is tropisch door de print en sportief door de gestreepte bies bij de hals en de mouwen. Stoer, casual en zomers. Wat wil je nog meer?

Shop Geisha
 
Online shoppen bij Koopman Mode 

Bij Koopman Mode vind je jouw perfecte outfit met bloemenprint. Heb je een outfit in de webshop gezien en wil je voor de zekerheid komen passen in de winkel? Neem van te voren altijd contact op met de winkel om teleurstellingen te voorkomen. De voorraad van de winkel en van de webshop kan namelijk verschillen. Kom naar de winkel voor nog meer of shop nu online voor de nieuwste fashion voor dames en heren.

Shop Nieuw