Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Zo overleef jij de winter met een warme en sportieve stijl van Superdry

Door Koopman Mode - 31 oktober 2018 -
Ben jij al klaar voor het koude weer? 

De dagen worden langer en het weer wordt kouder. Maar hoe kleed je je voor een Hollandse winter? Superdry weet het... Laagjes baby! Zo loop jij er tijdens het wisselvallige en winterse weer sportief, comfortabel en warm bij. Deze winter ben je in your element met Superdry!

Shop Superdry
 
 
Superdry outerwear 

Als je ergens in de winter niet zonder kan, dan is het wel een winterjas. Verdwijn in deze groene gewatteerde korte jack met capuchon en faux fur bontkraag van Superdry en trotseer de regen, wind en kou. Wil je een oppepper? Ga voor deze lange lange rode jas of parka met capuchon met een rand van imitatiebont. Waar je ook naar toe gaat, kies voor een jas van Superdry en klaar is kees!

 
 
Sweater Weather

Koud buiten, warm van binnen. De essentiele Superdry hoodies zijn inmiddels een ware klassieker. Kies voor deze dames hoodie in zacht roze met metallic print of kies voor deze vest met capuchon met voering van bont. Zo krijg je het in ieder geval niet koud. Warme choco iemand?

 
 
Superdry Sweatdress 

Rock that sweatdress! Vrouwelijk en sportief. De combi van een sweater en een jurk in één staat ook gewoon heel erg leuk! Kies voor een basic sweatdress taylor van Superdrij in het grijs of zwart. Leuk met gympen, dikke panties of boots. Laat de complimentjes maar komen. 

Online shoppen bij Koopman Mode 

Superdry voor dames en heren is zowel in onze webshop als in onze winkel te verkrijgen. Wil je voor de zekerheid komen passen in de winkel? Neem van te voren altijd contact op met de winkel om teleurstellingen te voorkomen. De voorraad van de winkel en van de webshop kan namelijk verschillen en niet alle bovenstaande items hebben wij in onze winkel op voorraad. Met 3200 m2 hebben wij wel een nog veel groter aanbod met de mooiste fashion voor het hele gezin met een heren, dames, kinder en feestafdeling!

Contact