Naar boven
  • Gratis verzending
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Op een werkdag voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Vragen? Bel 0541-222222

Zo wordt je net zo California Cool als Gigi Hadid

Door Koopman Mode - 17 februari 2017 -
Tommy X Gigi 1

Zo wordt je net zo California Cool als Gigi Hadid

 
De Tommy X Gigi Collectie is binnen bij Koopman Mode. 

De enige echte Gigi Hadid brengt vandaag een bezoekje aan Nederland. Het topmodel is in Amsterdam voor de nieuwste Tommy X Gigi collectie. Ben je net als ons ook zo dol op Gigi Hadid's unieke stijl? Koopman Mode in Tilligte is een van de exclusieve verkooppunten van Tommy X Gigi in Nederland, waardoor de laidback california stijl van Gigi voor iedereen binnen handbereik is.  

De voorjaarscollectie van Tommy X Gigi is geïnspireerd op de relaxte California stijl van Gigi met de herkenbare look van Tommy Hilfiger. Gigi Hadid heeft een speelse twist gegeven aan de karakteristieke Tommy elementen zoals streepjes en de kleuren rood, wit  en blauw. De collectie is vrolijk, kleurrijk en wederom all-american.  

De collectie is alleen in de winkel te krijgen, dus kom naar Koopman Mode Tilligte voor de collectie. Hieronder de musthaves  van  de Tommy X Gigi collectie bij Koopman Mode, want  met deze drie looks wordt je gegarandererd net zo California Cool als Gigi Hadid!

Cream of the Crop

Deze look heeft het allemaal: Grafische patchwork strepen, colourblocking en een co-ord van een bodycon kokerrok en de onmisbare crop top. Met deze gigi Hadid patchwork skirt en top krijg wij in ieder geval het ultieme supermodellen gevoel.


Tommy X Gigi cream of the crop
Tommy X Gigi Cream of the crop top
Tommy X Gigi Cream of the crop skirt
 
Sunshine state of mind

Deze look brengt je in een klap naar Santa Monica Boulevard. De Raglan Bomber maakt het geheel college chic en de Ringer Vest top is gemaakt om op te vallen. Kom naar Koopman Mode en neem ook de sunshine state of mind mee naar huis! 

Tommy X Gigi sunshine state of mind
Tommy X Gigi Sunshine state top
Tommy X Gigi sunshine state bomber
 
 
 
Malibu Dreaming

Deze look is heerlijk romantisch met de relaxte twist van Gigi Hadid. De patchwork tea silk dress van chiffon zijde is vrouwelijk en het is meteen duidelijk waar de de grijze slogan sweater voor staat: Just keep Lovin. Nou dat is niet moeilijk, met deze Tommy X Gigi collectie

 
Tommy X Gigi malibu dreaming
Tommy X Gigi slogan Sweater
Tommy X Gigi patchwork tea silk dress
 
 
 
Tommy X Gigi bij Koopman Mode. 

Koopman Mode is een van de exclusieve verkooppunten van Tommy X Gigi in Nederland. De collectie is alleen in de winkel te verkrijgen. Graag online shoppen?Voor de online dames shop klik hier en klik hier voor de heren shop. Wil je graag in onze winkel komen passen? Vraag van te voren altijd even of het betreffende item op voorraad is. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0541-22 22 22

contact winkel