• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Zomerse outifts

Door Koopman Mode - 29 juli 2020
Heb jij al naar het weerbericht van deze week gekeken? Ook deze week krijgen we tropische temperaturen en daarna wordt het iets koeler. Heb jij al een outfit gekocht voor de warme dagen? Wij hebben een aantal zomerse outfits voor jullie geselecteerd. Laten jullie ons weten welke outfit jij het leukst vind? 
Jurkjes en rokken zien we deze zomer overal. Een leuke rok met een print of ga voor een effen jurkje. Bij Koopman Mode vind je een grote collectie aan jurkjes en rokjes. Wordt het in de avond wat koeler? Dan kun je ook een leuke sweater op de rok of op het jurkje dragen. 

In 2020 zien we ook veel roze tinten. Dit zien we deze zomer voornamelijk bij de merken zoals Nikkie en Fabienne Chapot. Roze kun je combineren met bijvoorbeeld met wit, zwart of beige. Natuurlijk ligt het er ook aan welke kleur roze je wilt combineren. Vind je het moeilijk om een combinatie te maken? Vraag dan één van onze medewerkers of boek een personal shopper. 

Ook de peach kleur zien we deze zomer voornamelijk bij Nikkie terug en de Aztec print is weer terug. De artikelen van de vier bovenstaande foto's zijn allemaal voorzien van een kortingslabel met 25%. 


De kleuren die deze zomer ook echt niet mogen ontbreken zijn de kleuren wit en geel. Deze kleuren zien we voornamelijk bij Tommy Jeans, Y.a.s. en Nikkie. Kom langs op de damesafdeling om de hele collectie te bekijken. 
De neutrale kleuren, dat kan maar één merk zijn, namelijk Yaya. Deze kleuren zijn de basis voor je gaderobe. Je combineert deze kleuren eenvoudig met andere kleuren of met een print. 


Heb je iets leuks gezien dat je graag wilt passen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0541-222 222. Wij kunnen kijken of we het artikel nog in de juiste maat hebben en zullen het voor je klaar hangen bij de kassa zodat je zeker weet dat het artikel er nog is.