Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Dames Formeel

Koopman Mode is de one-stop modezaak in Twente. Bij ons vind je alles op het gebied van fashion voor dames, heren, kids en schoenen. Met meer dan 200 mooie merken en steeds nieuwe collecties, is de keuze enorm. Kom een kijkje nemen in onze winkel.

Damesmode


Dames en kleding, het is de ideale combinatie. Geen kledingkast kan zonder jurkjes, shirts, blousjes en broeken in verschillende kleuren en prints. Voor iedere gelegenheid wil je immers een geschikte outfit en bijpassende accessoires. Koopman Mode heeft een indrukwekkend aanbod damesmode bestaande uit grote en opkomende merken voor elke stijl.


Stylingadvies

Onze stylistes kennen onze steeds wisselende collecties door en door. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste trends. Ze helpen je niet alleen een nieuwe look te creëren, maar voorzien je ook van advies over styling, mogelijke combinaties en bijpassende accessoires. Onze stylistes doen er alles om je er schitterend uit te laten zien.

Heb je goede ervaringen met een van onze stylistes en wil je het liefst door hem of haar geholpen worden? Je kunt dit in de winkel aangeven of ons bellen, dan laten wij je weten wanneer zij aanwezig is. In alle rust winkelen met een personal shopper kan ook, neem hiervoor contact op met onze winkel.
 

Eigen naaiatelier

Onze proffesionele coupeuses kunnen alles voor je passend maken. Als service maken onze coupeuses je broek uit de nieuwe collectie gratis korter. 


Merken

Enkele merken die je op de afdeling Dames Formeel van Koopman Mode vindt:

Frank Walder
Gerry Weber
Gardeur
Sommermann
Rabe