Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Dames Studio

Bezoek Koopman Mode

Koopman Mode is de one-stop modezaak in Twente. Bij ons vind je alles op het gebied van fashion voor dames, heren, kids en schoenen. Met meer dan 200 mooie merken en steeds nieuwe collecties, is de keuze enorm. Kom een kijkje nemen in onze winkel.

Trendy en Casual kleding voor dames

Dames Studio staat in het teken van de vrouw die er graag op elk moment passend uit wil zien. Waarbij de nadruk ligt op vrouwelijke, trendy en comfortabele kleding. Met merken als YAYA, Summum Woman en Mos Mosh bieden wij een gevarieerd aanbod aan kleding aan, dat te combineren is van casual tot chique. De uitstekende kwaliteit van deze merken zorgt ervoor dat het tijdloze kledingstukken zijn en geschikt voor alle gelegenheden. De vrouw die er trendy uit wil zien op dagelijkse basis of speciaal voor een feestje, moet op deze afdeling een kijkje nemen.

Stylingadvies
Naast de steeds wisselende collecties willen wij graag iets extra’s aan je aanbieden. Op alle afdelingen staan stylisten die jarenlange ervaring hebben met de merken en klanten, waardoor zij snel door hebben wat bij jou past. Zij zullen er altijd alles aan doen om aan jouw vraag te voldoen. Heb je goede ervaringen met een van onze stylistes en wil je het liefst door hem of haar geholpen worden? Je kunt dit in de winkel aangeven of ons bellen, dan laten wij je weten wanneer zij aanwezig is.

Extra's
Ook staan er coupeuses voor jou klaar om jouw broeken kosteloos op maat te laten maken. Daarnaast ben je altijd welkom in ons gezellige fashioncafé voor een gratis kopje koffie of thee!

Merken

Om je een uitgebreid beeld te geven van de afdeling Dames Studio zie je hieronder alle merken en een sfeerimpressie.

YAYA
Mos Mosh
Liu Jo
Juffrouw Jansen 
Someday
Summum Woman
Gustav

Wil je als eerste onze nieuwe collecties zien en op de hoogte blijven van nieuwe trends? Volg ons dan op Facebook en Instagram via Koopman Mode of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.