Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Dames Trend

Voor de Trendy Dames

Dames en kleding, het is de ideale combinatie. Geen kledingkast kan zonder jurkjes, shirts, blousjes en broeken in verschillende kleuren en prints. Onze trend afdeling is de ideale ‘kledingkast’ waar elke trendy dame van droomt. Wie wil haar kledingkast nou niet vol hebben hangen met merken als Tommy Hilfiger, Loavies, NA-KD, NIKKIE, Josh V en andere populaire merken. Deze verschillende merken zorgen ervoor dat wij iedereen blij kunnen maken met een passende en gepersonaliseerde outfit. Denk hierbij aan een girly, chique, sportieve of stoere look. Of laat je eens verrassen door onze stylisten.

Stylingadvies

In onze winkel hebben wij namelijk de beste en leukste stylisten rondlopen. Zij zorgen ervoor dat je hoe dan ook met een voldaan gevoel en een big smile onze winkel verlaat. Met één blik of één woord weten onze stylisten precies wat bij je past. Door hun enthousiasme voor mode zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste trends en weten ze alle ins en outs van de collecties. Heb je zeer goede ervaringen met een van onze stylistes en wil je het liefst door hem of haar geholpen worden? Dat kan! Laat dit in de winkel weten of bel ons om te vragen naar haar aanwezigheid.

Extra's 
Ook staan onze coupeuses altijd voor je klaar om uw broeken kosteloos op maat te maken. Daarnaast ben je altijd welkom in ons gezellige fashioncafé voor een gratis kopje koffie of thee!

Merken
Om je een uitgebreid beeld te geven van deze trendafdeling zie je hieronder alle merken en een sfeerimpressie.

Fabienne Chapot
NIKKIE
JOSH V
Harper & Yve
Lofty Manner
ONLY
AAIKO
Tommy Jeans
Maison Scotch
Loavies
Wanderlust
NA-KD
Superdry
Sisters Point


Wil je als eerste onze nieuwe collecties zien en op de hoogte blijven van nieuwe trends? Volg ons dan op Facebook en Instagram via Koopman Mode of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.