• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

De winkel


Neem een kijkje in onze winkel

Koopman Mode in Tilligte is de one stop modezaak in Twente. Bij ons vind je alles op het gebied van fashion voor het hele gezin met meer dan 3200 m2 en 200 merken. Wij hebben een eigen parkeerplaats, waardoor je direct naast de deur kunt parkeren.

Een belevenis bij Koopman Mode

Maak van je dagje uit een hele belevenis door je aan te melden bij een personal shopper. Deze medewerker helpt je met het zoeken naar een outfit. Dit kan zijn voor een gelegenheid of dat je gewoon een nieuwe outfit wilt hebben. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het modegebied en weten precies hoe ze je pluspunten moeten benadrukken. Mocht je broek te lang zijn of moet er iets anders vermaakt worden? Wij hebben een coupeuse in huis, waardoor sommige vermakingen snel klaar zijn.
 
Mocht je uit geshopt zijn of toe zijn aan een pauze, dan hebben wij het Fashion café. Hier ontvang je gratis het eerste kopje koffie of thee. Je kunt je tijdens de koffie of thee trakteren op iets lekkers uit het Fashion café bijvoorbeeld iets zoets of een broodje.

Mode voor iedereen

Bij Koopman Mode vind je mode voor iedereen. We hebben een dames-, heren- en kinderafdeling. Doordat we meer dan 200 merken onder 1 dak hebben, vind je altijd wel een outfit dat bij je past. Naast deze afdelingen hebben we ook een gelegenheidsafdeling. Hier kun je terecht voor feestelijke outfits bijvoorbeeld als je een bruiloft hebt. Naast de gelegenheidsafdeling vind je de schoenafdeling zodat je direct je outfit compleet kan maken.

Naast deze afdelingen hebben wij ook een jassenafdeling. De jassenafdeling bevindt zich beneden bij de kidsafdeling. We hebben hier verschillende jassen. Heb je hulp nodig bij het vinden van een jas? Vraag gerust een verkoper in de winkel.

Dè one-stop modezaak in Twente.

Koopman Mode in Tilligte is dè one-stop modezaak in Twente. Bij ons vind je alles wat je zoekt op het gebied van fashion en schoenen. Wij hechten veel waarde aan klantenbinding met als uitgangspunten; kwaliteit, persoonlijke service en eerlijk advies.

Wil je graag op de hoogte blijven van ons actuele aanbod volg dan onze social media kanalen op Facebook en Instagram.

Facebook 
   Instagram 
 
Zie je iets leuks of heb je een fashionvraag? Kom gezellig langs in onze winkel waar onze stylisten en verkoopmedewerkers deskundig advies geven over kleur, combinaties, pasvorm en stijl. Wil je het liever direct thuis ontvangen, bel ons even (tel. 0541 - 222 222), dan sturen we het graag naar je op.