Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • Vragen? Bel 0541-222222

Acties & Events

Alle acties & evenementen op een rijtje

Koopman Mode heeft altijd de leukste acties & events. Hieronder staat een overzicht van acties en events voor dit seizoen. Wil je meer weten over alle events die bij ons hebben plaats gevonden? Lees dan meer op onze pagina over afgelopen events.

 
 
 
16 september: Vingino photoshoot day!
Doe nu mee en win een Vingino photoshoot met goodiebag!


De nieuwe collectie van Vingino druppelt weer binnen en om dat te vieren organiseren wij ook dit seizoen een Vingino photoshoot day op 16 september! Wil jij ook kans maken op een echte Vingino photoshoot met goodiebag? De winactie gaat vanavond van start, dus volg onze facebook pagina, like het bericht over de winactie en vertel in een reactie waarom jij de photoshoot van Vingino moet winnen! En dat is nog niet alles...Een van de winnaars van de photoshoot maakt ook nog eens kans om via facebook een Vingino jeans te winnen!

Spelregels facebook winactie
De winactie begint maandag 21 augustus om 20:30
Deelname leeftijd vanaf 7 jaar (maat 128)
Datum: 16 september 13 t/m 16 uur
Let op! Wij zullen na afloop van de winactie contact opnemen met de winnaars via Facebook met een persoonlijk bericht. Zorg dus dat je via facebook bereikbaar bent. 
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.Vul hier uw tekst in. Dit is een test linkje. Door de class="button" aan een <a href=""> link toe te voegen kunnen er knoppen worden gemaakt. Zie bijvoorbeeld de knop hieronder.

Doe mee en win
 
28 aug t/m 30 sep: Ontvang 15,- korting op de nieuwe collectie bij Koopman Mode

Het zijn weer de weken van de waardecheque! Houd je brievenbus in de gaten, want als vaste klant ontvang jij een dezer dagen de waardecheque t.w.v.15,- . Deze is te besteden op de gehele nieuwe collectie bij een besteding vanaf 100,-  t/m 30 september 2017. Niet ontvangen? Laat het ons weten en je krijgt alsnog de waardecheque. 

Wil jij de nieuwe collectie online shoppen? Klik verder om meer te weten hoe je jouw persoonijke online kortingscode ontvangt !

Lees meer
 
 
Overzicht van alle openingstijden

Wil je weten of er aangepaste openingstijden zijn of  ben je benieuwd wanneer het koopzondag is? Klik op de openingstijden voor een overzicht.

openingstijden