Naar boven
  • Gratis verzending
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Op een werkdag voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Vragen? Bel 0541-222222

De acties en events bij Koopman Mode

Alle acties & evenementen op een rijtje

Koopman Mode heeft altijd de leukste acties & events. Hieronder staat een overzicht van acties en events voor dit seizoen.


GANT event

Kom zaterdag 23 of zondag 24 maart naar de winkel voor het GANT-event en ontvang een persoonlijk stijladvies. GANT is dit seizoen nieuw in ons herenassortiment en daarom de volgende actie: bij aankoop van €250,- aan GANT artikelen ontvang je een gratis oxford overhemd voor heren of een oxford blouse voor dames cadeau.

 

 

Afgelopen events 

Cavallaro Napoli summer event + giveaway

Van 26 juni t/m 9 juli viert Cavallaro Napoli de zomer bij Koopman Mode. Bekijk de zomerse pop-up shop voor dames en heren en kom in de vakantie stemming. Bij aankoop van Cavallaro Napol t.w.v. €124,95 ontvang je een gratis  badlaken. 


Za 21 april: DSTREZZED Event 

Krijg zaterdag persoonlijk stijladvies van een stylist van DSTREZZED . Bij aankoop van een item van DSTREZZED t.w.v. €99,95 ontvang je zaterdag een strandtas met badlaken t.w.v. €89,95! (Zolang de voorraad strekt)

Ook hebben wij het gehele weekend een hele fijne winactie: Bij aankoop van een item van DSTREZZED op zaterdag en zondag maak je kans op een gratis chino!

Tijd: 12:00-16:00 uur  

 


Za 21 April: JOSH V Event 

Krijg persoonlijk advies van een stylist van Josh V en ontvang een setje oorbellen van Josh V bij aankoop! 
(Zolang de voorraad strekt)

Tijd: 12:00-16:00 uur  

Za 21 april: Fabienne Chapot Event 

Kom naar de winkel en krijg persoonlijk advies van een stylist van Fabienne Chapot. Daarnaast krijgen de eerste 10 kopende klanten in de winkel een hele toffe Chapot giveaway! 

(Zolang de voorraad strekt)

Tijd: 12:00-16:00 uur  

Shop Fabienne Chapot online
 
za. 14 & zo. 15 april:  Boxing for Boxers A-dam underwear

Het hele weekend staat de Boxing for Boxers van A-dam Underwear op de herenafdelng. 
Sla op  de boksbal en bij een score van drie gelijke getallen (333, 444, 555, etc) betaald de boksmachine een boxer uit. Kom ook en doe mee!

 
Vrijdag 13. April Anna van Toor weekend

Kom vrijdag 13 april naar Koopman mode voor persoonlijk stijladvies van een stylist van Anna van Toor. Daarnaast krijg je het gehele weekend bij aanschaf vanaf €100,- op de Anna van Toor collectie een mooie shawl t.w.v €29,95 cadeau!
 Overzicht van alle openingstijden


Wil je weten of er aangepaste openingstijden zijn of  ben je benieuwd wanneer het koopzondag is? Klik op de openingstijden voor een overzicht.

openingstijden