Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • Vragen? Bel 0541-222222

Koopman Mode | Feestmode

Koopman Mode heeft een aparte afdeling met mode voor elke feestelijke gelegenheid. U vindt er mooie merken als Joseph Ribkoff, Vera Mont, Frank Lyman en Herman Lange.
Feestmode

Koopman Mode heeft een aparte afdeling met feestmode, met mooie merken als Herman Lange, Joseph Ribkoff, Vera Mont en Frank Lyman. We helpen u graag om op uw mooist voor de dag te komen, passend bij uw persoonlijke stijl.

Personal Shopper

Onze stylistes kennen onze steeds wisselende collectie feestmode door en door. Ze helpen u graag iets te vinden wat past bij de gelegenheid en bij uw persoonlijke stijl en adviseren u over styling, mogelijke combinaties en bijpassende accessoires. Heeft u goede ervaringen met een van onze stylistes en wilt u het liefst door haar worden geholpen? U kunt dit in de winkel aangeven of ons bellen, dan laten wij u weten wanneer zij aanwezig is. In alle rust winkelen met een personal shopper kan ook. Maak hiervoor een afspraak, dan plannen wij het voor u in.

Eigen naaiatelier

Een jurk, rok, broek of bolero die moet worden vermaakt? De coupeuses van ons eigen naaiatelier maken het kosteloos perfect voor u op maat. Het vermaken van feestmode krijgt bij ons voorrang. U kunt er dus zeker van zijn dat het voor het feest klaar is.

Merken

Enkele merken die u op de afdeling Feestmode van Koopman Mode vindt:

Herman Lange
Joseph Ribkoff
Vera Mont
Frank Lyman

Kijk ook eens rond in onze webshop!

 
 
 
 
feestafdeling blok1
feestafdeling blok2
feestafdeling blok 3