Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • Vragen? Bel 0541-222222

Koopman Mode | Heren

Op de herenafdeling van Koopman Mode vindt u een ruim assortiment grote en opkomende merken voor diverse stijlen. Van Bugatti tot Tommy Hilfiger en PME Legend.
Herenmode

Op de afdeling herenmode van Koopman Mode vindt u een zeer ruim assortiment grote en opkomende merken voor heel veel stijlen. Van sportief of stoer tot stijlvolle kostuums. Van Cavallaro en Blue Industry tot Tommy Hilfiger en PME Legend. Voor de styling heeft u de keuze uit een groot aanbod aan accessoires

Stylingadvies

Onze stylisten kennen onze steeds wisselende collecties door en door. Ze helpen u niet alleen te vinden wat u zoekt, maar voorzien u ook van advies over styling, mogelijke combinaties en bijpassende accessoires.

Heeft u goede ervaringen met een van onze stylisten en wilt u het liefst door hem of haar worden geholpen? U kunt dit in de winkel aangeven of ons bellen, dan laten wij u weten wanneer hij of zij aanwezig is. In alle rust winkelen met een personal shopper kan ook. Maak hiervoor een afspraak, dan plannen wij het voor u in.

Eigen naaiatelier

Een broek die korter moet worden gemaakt of een colbert dat moet worden ingenomen? De coupeuses van ons eigen naaiatelier maken het kosteloos perfect voor u op maat.

Merken

Enkele merken die u op de afdeling Herenmode van Koopman Mode vindt:

Tommy Hilfiger
Cavallaro
Calvin Klein
PME Legend
Blue Industry
Bugatti
Vanguard
Save the Duck

Kijk ook eens rond in onze webshop!
 
 

Klik hieronder voor een blik op de herenafdeling
 
herenafdeling blok 1
herenafdeling blok2
herenafdeling blok 3
 
herenafdeling blok 4
herenafdeling blok 5
herenafdeling blok 6