Naar boven
  • Gratis verzending
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Op een werkdag voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Vragen? Bel 0541-222222

Koopman Fashion Magazine

Koopman Mode Fashion Magazine

Wij zijn bij Koopman Mode trots op onze uitgebreide collectie fashion en dat willen we graag laten zien. Daarom brengen we twee keer per jaar het Fashion Magazine uit, in het voor- en najaar. Onze trotse medewerkers worden omgetoverd tot modellen en laten je de nieuwste modetrends zien. Benieuwd? Lees dan verder!

Wat kun je lezen en zien?

In elk magazine laten we je kennis maken met de nieuwste modetrends, vertellen we de ins en outs rondom fashion en bieden we je exclusieve interviews met regionale én nationale sterren aan. Ook geven we tips voor kledingkeuzes en combinaties en brengen we je op de hoogte van de nieuwste merken. Van jong tot oud en voor mannen en vrouwen: iedereen komt aan bod in onze magazines.

 
Koopman Mode Fashion Magazine najaar 2017

In het najaarsmagazine lees je alles over:

-          De gaafste musthaves voor een warme winter
-          Een exclusief interview met een special guest van onze winkel
-          Kleurentrends: van okergeel tot roestbruin
-          De mooiste winterjassen en accessoires
-          De nieuwste merken uit onze winkel

Ook geven we je een volledige stijlgids met trends en fashion items die je dit najaar niet mag missen. Van retro en business, tot classy en navy sateen. Dus houd je brievenbus goed in de gaten dit najaar! Wie geen Fashion Magazine in de brievenbus krijgt, kan een exemplaar komen ophalen in onze winkel. We wensen je in ieder geval veel leesplezier!In elk magazine laten we je kennis maken met de nieuwste modetrends, vertellen we de ins en outs rondom fashion en bieden we je exclusieve interviews met regionale én nationale sterren aan. Ook geven we tips voor kledingkeuzes en combinaties en brengen we je op de hoogte van de nieuwste merken. Van jong tot oud en voor mannen en vrouwen: iedereen komt aan bod in onze magazines.Vul hier uw tekst in. Dit is een test linkje. Door de class="button" aan een <a href=""> link toe te voegen kunnen er knoppen worden gemaakt. Zie bijvoorbeeld de knop hieronder.

Bekijk Koopman Fashion magazine herfst/winter 17