Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • Vragen? Bel 0541-222222

Koopman Schoenen


Service en veelzijdig aanbod

Koopman Schoenen is een volwassen schoenenwinkel voor hoofdzakelijk dames- en herenschoenen en gevestigd binnen Koopman Mode. Kenmerkend is het veelzijdige merkenaanbod, vakmanschap en de actuele schoenentrends en merken!

 
Bij ons tref je uitsluitend personeel aan dat het schoenenvak verstaat. Je ontvangt een uitstekend vakkundig advies, zowel voor de pasvorm als combinaties met kleding.
 
Veelzijdig Merkenaanbod

Onze merken komen uit het midden- en hoogsegment en zijn daardoor bij een beperkt aantal schoenenzaken verkrijgbaar. Bovendien wordt de collectie van Koopman Schoenenmode dusdanig samengesteld, dat, jij als klant, een duidelijk beeld krijgt van de verschillende schoenmerk collecties. Dus een duidelijk aanbod met veel schoenen van jouw favoriete schoenenmerk!

Vakmanschap in schoenen
Bij ons tref je uitsluitend personeel aan dat het schoenenvak verstaat. Je ontvangt een uitstekend vakkundig advies, zowel voor de pasvorm als combinaties met kleding. We houden rekening met verschillende soorten voeten. Bij de collectiesamenstelling zorgen we bijvoorbeeld voor voldoende schoenen met een uitneembaar voetbed en voor grote schoenmaten!

Actuele schoenen merken
Koopman schoenen heeft een aanbod van verschillende merken schoenen voor dames en heren. 

Damesschoenen merken: Gabor, Högl, Carmens, Unisa, Franco Rosso, Paul Green, Perlato, Rapisardi, SPM, Paula Urban, Lazamani, Mjus, Palladium, Maruti, Tango, Yellow Cap, Romika, Peter Kaiser, D. Lussil, K en S, Toni Pons, Josef Seibel, Panama Jack, H.V. Polo, Mauro Teci, Waldläufer, Sioux, Footnotes, Ara, Jenny, Hassia, Piedi Nudi, Prima Base en Piklinos. 

Herenschoenen merken: Greve, Van Bommel, Floris van Bommel, Berwick, Sioux, Panama Jack, Cycleur de Luxe, Pall Mall, Melik, Montemario, Yellow Cab, Palladium, Rockport, Meindl, Josef Seibel, Fluchos en Softinos.

Kleine en grote schoenmaten
Daarnaast is het voor dames en heren die geplaagd worden door een grote of hele kleine schoenenmaat, ook de moeite waard om (vroeg) in het seizoen op zoek te gaan naar een passende schoen. Vele damesschoenen kopen we in vanaf maat 34.5 en een groot aantal modellen hebben we tot en met maat 43 en sommige tot en met 44. Voor de heren beginnen we met maat 38 en stoppen heel veel schoenen bij 47 of 48. Een aantal zijn dan nog leverbaar tot en met maat 50.

Een uitstekend en uitgebalanceerd geheel op het gebied van mode in kleding en schoenenmode onder één dak. 
Koopman Schoenmode onder één dak met koopman mode in Tilligte.