Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Feestelijke kinderkleding

Vul hier uw titel in

Staat er een kinderfeestje op de planning? Of bent u op zoek naar feestelijke kinderkleding voor een verjaardag, bruiloft of communie? U vindt bij Koopman Mode een uitgebreide collectie met leuke merken, waaronder:

-          Retour
-          Babyface
-          Nik & Nik
-          Replay
-          Indian Bluejeans
-          Vingino

Of u nu op zoek bent naar een stoere, hippe of juist schattige look voor uw kids, u bent bij ons modehuis op het juiste adres. 

 

Voor avontuurlijke kids hebben we een uitgebreide collectie stoere jeans die leuk te combineren zijn met een gave blouse of T-shirt. Voor de echte dametjes hebben we vrolijke jurkjes, rokjes en fijne maillots. Ook is er aan de allerkleinsten gedacht. Op de kinderafdeling bij Koopman Mode vindt u heel veel leuks voor de kleinste wereldburgers vanaf 0 jaar.
 

Een fijne speelhoek met een echte bioscoop

Kinderen vinden het heel leuk om mee te gaan als u gaat winkelen, maar hebben er vaak al snel genoeg van. Daarom hebben we voor de spelende kids een fijne speelhoek ingericht met een echte bioscoop. Zo kunt u op uw gemak winkelen, terwijl de kinderen zich vermaken met de leukste kinderfilms. 

 
Eigen naaiatelier

Een jurkje of broekje dat net iets korter moet? De coupeuses van ons eigen naaiatelier maken het perfect voor uw kleintjes op maat. Het vermaken van feestmode krijgt bij ons voorrang. Uw zoon of dochter kan dezelfde dag nog zijn of haar nieuwe outfit showen! Klein verstelwerk voeren wij zelfs gratis uit!

Bezoek Koopman Mode

Koopman Mode is de one-stop modezaak in Twente. Bij ons vindt u alles op het gebied van fashion en schoenen voor dames, heren en kids. Met meer dan 1500 mooie merken en steeds nieuwe collecties, is de keuze enorm. Kom een kijkje nemen in onze winkel!