Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Mededeling omtrent Coronavirus


Het coronavirus raakt onze samenleving hard. We wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke en onzekere tijd. Ondanks alles blijven wij met zorg en veel liefde voor je klaar staan. Zoals u weet moeten wij de winkel sluiten i.v.m. de nieuwe regels omtrent het Coronavirus, maar wij gaan natuurlijk door! 

ALLEREERST HEBBEN WE 50% KORTING OP HEEL VEEL GESELECTEERDE ITEMS!

We zijn te bereiken via verschillende kanalen. Zo kunt u ons bellen, appen, mailen én zelfs facetimen! Het nummer dat wij hiervoor gebruiken is: 06-57773524.

We helpen u met alle liefde!

Daarnaast worden alle bestellingen ook nog eens gratis verzonden of langsgebracht binnen een straal van 20 kilometer! Ten tweede hebben wij een nieuw concept bedacht: Persoonlijke styling aan huis! U geeft ons uw maten en smaak door en één van onze collega’s zal bij u langskomen met een aantal outfits. Onze collega zal u eerlijk en persoonlijke advies geven (uiteraard op 1,5 meter afstand)!

Ten slotte hebben we de verrassingstas. Onze collega’s stellen een aantal outfits voor u samen en deze worden dan in de tas naar u toegestuurd.

Toch niet helemaal tevreden? Retourneren is mogelijk, bel ons gerust voor meer informatie!

Wij houden ons aan de 1,5 meter afstand en vragen jou ook deze regels te volgen. Vanaf 1 december is het verplicht om een mondkapje te dragen in publieke ruimtes. Denk tijdens je bezoek erom dat je een mondkapje draagt. 

Ons Fashioncafé is gesloten. Wel kun je via de telefoon broodjes en drinken bestellen. Benieuwd naar onze broodjes en dranken? Bekijk dan onze menukaart.

Op deze manier hopen wij onze klanten alsnog te kunnen helpen met het vinden van een nieuwe outfit.