Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Mededeling omtrent Coronavirus

Het coronavirus raakt onze samenleving hard. We wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke en onzekere tijd. Ondanks alles blijven wij met zorg en veel liefde voor u klaar staan. 

Uiteraard blijft de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en die van u op nummer één staan. Er zijn extra maatregelen getroffen op het gebied van hygiëne en lichamelijk contact. Nieuwe maatregelen van het RIVM zullen wij ook direct opvolgen.

We begrijpen het als mensen in deze periode minder naar de winkel komen. Toch willen wij u ook in deze tijd graag blijven bedienen met onze service, liefde en aandacht.
Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid of winkelt u liever buiten de openingstijden? Dan kunt u gebruik maken van onze personal shoppers. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee.

Vertrouwt u het nu niet om een bezoek aan onze winkel te brengen? Maak dan gebruik van onze bezorgservice. Wij zullen u via onze social mediakanalen blijven inspireren met outfits en updates over de nieuwe collectes. Ziet u artikelen op onze website of via onze social media voorbijkomen die u graag zou willen passen? Wij bezorgen de kleding bij u en halen de kleding die niet naar wens is weer bij u op. Bel dan naar 0541- 22 22 22 of stuur ons een bericht via Facebook of Instagram. Op deze manier hopen wij onze klanten alsnog te kunnen helpen met het vinden van een nieuwe outfit.gram. Op deze manier hopen wij onze klanten alsnog te kunnen helpen met het vinden van een nieuwe outfit.