Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Mededeling omtrent Coronavirus

Het coronavirus raakt onze samenleving hard. We wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke en onzekere tijd. Ondanks alles blijven wij met zorg en veel liefde voor je klaar staan. 

Uiteraard blijft de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en die van jou op nummer één staan. Er zijn extra maatregelen getroffen op het gebied van hygiëne en lichamelijk contact. Nieuwe maatregelen van het RIVM zullen wij ook direct opvolgen.

Wij houden ons aan de 1,5 meter afstand en vragen jou ook deze regels te volgen. Daarnaast volgen wij het dringende advies van de overheid en dragen onze medewerkers een mondkapje. Wij verzoeken jou ook om een mondkapje te dragen.

Ons Fashioncafé is gesloten. Wel kun je bij ons Fashioncafé loket broodjes en drinken bestellen. Benieuwd naar onze broodjes en dranken? Bekijk dan onze menukaart.

We begrijpen het als mensen in deze periode minder naar de winkel komen. Toch willen wij je ook in deze tijd graag blijven bedienen met onze service, liefde en aandacht.
Heb je binnenkort een speciale gelegenheid of winkel je liever buiten de openingstijden? Dan kun je gebruik maken van onze personal shoppers. Hiervoor kun je contact met ons opnemen om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met je mee.

Vertrouw je het nu niet om een bezoek aan onze winkel te brengen? Maak dan gebruik van onze bezorgservice. Wij zullen je via onze social mediakanalen blijven inspireren met outfits en updates over de nieuwe collectes. Zie je artikelen op onze website of via onze social media voorbijkomen die je graag zou willen passen? Wij bezorgen de kleding en halen de kleding die niet naar wens zijn weer bij je op. Bel dan naar 0541- 22 22 22 of stuur ons een bericht via Facebook of Instagram. Op deze manier hopen wij onze klanten alsnog te kunnen helpen met het vinden van een nieuwe outfit.