Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Weekend verkoopmedewerker schoenenafdeling

Zit verkopen in je bloed, weet je wat een klant wil en heb je een passie voor fashion en schoenen? Als verkoopmedewerker op onze schoenenafdeling heb je dit alles nodig!


Wat vragen wij?


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker die onze schoenenafdeling komt versterken op de koopavonden, zaterdagen en koopzondagen. Als verkoopmedewerker richt je je op het adviseren van onze klanten omtrent het aankopen en het onderhouden van de schoenen. Bovendien ben je verantwoordelijk voor een optimale presentatie van onze collectie. Achter de schermen ben je ook actief, zoals het op orde houden van het magazijn en het verwerken van inkomende goederen. Bij Koopman Mode vinden we het uitermate belangrijk dat onze klanten goed geadviseerd worden en dat hij/zij ook altijd centraal staat. Enkele merken waarvan de schoenenafdeling is voorzien zijn: Cycleur de Luxe, Pertini, Blackstone en MJUS.


Wat zoeken wij?


-          Je hebt affiniteit met de mode- en schoenenbranche

-          Je hebt sterke communicatieve eigenschappen

-          Je bent zelfverzekerd en durft op mensen af te stappen

-          Je hebt een positieve en enthousiaste werkinstelling

-          Je bent representatief

-          Je bent beschikbaar in de weekenden en op de koopavonden


Dit is wat wij jou bieden


-          Een enthousiast en gezellig team

-          Een marktconform salaris

-          Goede arbeidsvoorwaarden


Ben jij de weekend verkoopmedewerker voor de schoenenafdeling die wij zoeken? Reageer dan snel. Stuur je cv en motivatiebrief met foto naar: fred@koopmanmode.nl betreffende sollicitatie weekend verkoopmedewerker schoenenafdeling.