Naar boven
  • Gratis verzending
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Op een werkdag voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Vragen? Bel 0541-222222

Wensboom

Wie gun jij een nieuwe outfit? 

Van 6 t/m 23 december kun jij bij ons iemand nomineren die volgens jou een nieuwe outfit verdient! Kom naar de winkel en hang jouw wens bij ons in de wensboom en wie weet maak jij deze kerst iemand gelukkig met een nieuwe outfit van Koopman Mode!  

 Hang jouw kerstwens in onze wensboom 

Er is geen mooier kerstcadeau dan om iemand te helpen. Wij geven deze feestdagen jou de kans om iets bijzonders voor een ander te doen. Van 6 t/m 23 december kun jij bij ons iemand nomineren die volgens jou een nieuwe outfit verdient! Kom naar de winkel en hang een ingevulde wenskaart in de wensboom in onze winkel. Op de dag van kerstavond op 24 december 2019 zullen wij een winnaar kiezen. 

Spelregels 

De actie is geldig van 6 t/m 23 december.
Op 24 december nemen wij persoonlijk contact op met de winnaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
De wenskaarten kun je bij de kassa invullen
De winnaar kan een outfit t.w.v. €200,- uitkiezen.
Deze actie is alleen geldig in onze winkel in Tilligte

Deze feestdagen winkelen bij Koopman Mode 

Met meer dan 200 merken en 3200m2 is Koopman Mode het modehuis van Twente. In onze winkel hebben wij een veelzijdig aanbod voor het hele gezin met een dames-, heren-, trend-, kinder- en feestafdeling. Online shoppen? Ook kun je winkelen vanuit het gemak vanuit je luie stoel. In onze webshop vind je een klein gedeelte van onze merkencollectie. Bezoek onze winkel voor de gehele collectie. Heb je een item gezien in de webshop en wil je voor de zekerheid in de winkel komen passen? De online en de winkel voorraad kan verschilllen. Neem van te voren altijd contact op om teleurstellingen te voorkomen. 

Contact